Goedkoop een soundbar of home cinema set huren?

Huur nu je audiosysteem bij Skala.nl en geniet van loepzuiver geluid tijdens het gamen of het kijken van jouw favoriete film. Bij ons kun je home cinema sets en soundsbars huren van merken zoals Denon. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog wijzigen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service.

Dus wil jij een soundbar of home cinema set huren? Bekijk dan hieronder ons aanbod en lease jouw geluidsinstallatie direct online.

17 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
17 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De ultieme thuisbioscoopbeleving met een home cinema set

Een goede film of vette game beleef je net even wat beter met een goede soundbar of home cinema set. Je wilt tenslotte meegenomen worden in het moment en genieten van geluidskwaliteit van de bovenste plank. Maar een goed geluidssysteem vinden dat die tonen ook echt loepzuiver eruit gooit kan best een uitdaging zijn.

Daarom maakt Skala het je gemakkelijk en hebben wij de beste audiosystemen voor jouw thuis verzameld. En met soundbars en home cinema sets van Harman Kardon en Denon weet je dat het met die kwaliteit wel goed zit! Dus maak het jezelf gemakkelijk en kies ervoor om bij ons een soundbar of home cinema set te huren?

Home cinema set huren? Zo werkt het

Als specialist in lease apparatuur maken we een home cinema set of soundbar huren zo eenvoudig mogelijk. In slechts drie stappen regel je het direct online:

  • Kies in het overzicht het geluidssysteem dat bij jouw wensen past
  • Selecteer de gewenste huurtermijn
  • Klik op de aanvraagknop om je gegevens in te vullen

Is het gelukt? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je geluidssysteem af te leveren en direct te installeren. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je direct genieten van jouw thuisbioscoop ervaring.

De 4 voordelen van een geluidsinstallatie huren bij Skala

Lease je een home cinema set of soundbar bij Skala? Dan profiteer je van de volgende aantrekkelijke voordelen:

  • Je spreidt de betalingen en kiest zelf wanneer je per maand wilt betalen
  • Onbeperkte servicegarantie en geen onverwachte kosten
  • Je mag na 3/5e deel van je huurcontract een nieuwe uitkiezen. Zo heb je dus snel weer het nieuwste geluidssysteem in huis

Een home cinema set op afbetaling of huren – wat is beter?

Een home cinema set is vaak behoorlijk duur. Niet gek dus dat je dat geld niet altijd achter de hand hebt. Wil je toch zo een set in huis? Dan kun je kiezen voor leasen of een home cinema set op afbetaling. Deze laatste optie lijkt op huren, maar met het verschil dat je bij een home cinema set op afbetaling vaak een flinke rente betaalt. En dat die rekening over een paar jaar alsnog op een zeer onhandig moment kan komen.

Een soundbar of home cinema set huren is daarentegen een overzichtelijke optie waarbij je direct weet wat je wanneer betaalt. En omdat je een laag bedrag per maand betaalt, hoef je ook niet bang te zijn dat je opeens alsnog een hoog bedrag moet ophoesten.

Maar misschien wel het grootste voordeel van een geluidsinstallatie huren ten opzichte van een audiosysteem op afbetaling is de service. Zo zorgen wij dat je home cinema set snel gerepareerd of vervangen wordt als er iets mee is én mag je na een bepaalde periode een nieuw model kiezen. Mooi meegenomen!

Wil jij ook een home cinema set huren?

Ben jij benieuwd welke soundbar of home cinema set het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een geluidsinstallatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!