Goedkoop een soundbar huren?

Huur nu een audiosysteem bij Skala.nl en beleef kristalhelder geluid tijdens het gamen en je favoriete films. Ontdek onze soundbars van topmerken zoals Sony en Samsung. Na je aanvraag nemen we contact op en passen we je bestelling aan voor een perfecte match.

29 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
29 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De ultieme thuisbioscoopbeleving met een soundbar

Een goede film of vette game beleef je net even wat beter met een goede soundbar. Je wilt tenslotte meegenomen worden in het moment en genieten van geluidskwaliteit van de bovenste plank. Maar een goed geluidssysteem vinden dat die tonen ook echt loepzuiver eruit gooit kan best een uitdaging zijn.

Daarom maakt Skala het je gemakkelijk en hebben wij de beste audiosystemen voor jouw thuis verzameld. En met soundbars van Samsung of Sony weet je dat het met die kwaliteit wel goed zit! Dus maak het jezelf gemakkelijk en kies ervoor om bij ons een soundbar te huren?

Soundbar huren? Zo werkt het

Als specialist in lease apparatuur maken we een soundbar huren zo eenvoudig mogelijk. In slechts drie stappen regel je het direct online:

  • Kies in het overzicht het geluidssysteem dat bij jouw wensen past
  • Selecteer de gewenste huurtermijn
  • Klik op de aanvraagknop om je gegevens in te vullen

Is het gelukt? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je geluidssysteem af te leveren en direct te installeren. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je direct genieten van jouw thuisbioscoop ervaring.

De 4 voordelen van een geluidsinstallatie huren bij Skala

Lease je een soundbar bij Skala? Dan profiteer je van de volgende aantrekkelijke voordelen:

  • Je spreidt de betalingen en kiest zelf wanneer je per maand wilt betalen
  • Onbeperkte servicegarantie en geen onverwachte kosten
  • Je mag na 3/5e deel van je huurcontract een nieuwe uitkiezen. Zo heb je dus snel weer het nieuwste geluidssysteem in huis

Een soundbar op afbetaling of huren – wat is beter?

Een soundbar is vaak behoorlijk duur. Niet gek dus dat je dat geld niet altijd achter de hand hebt. Wil je toch een soundbar in huis? Dan kun je kiezen voor leasen of op afbetaling. Deze laatste optie lijkt op huren, maar met het verschil dat je bij een soundbar op afbetaling vaak een flinke rente betaalt. En dat die rekening over een paar jaar alsnog op een zeer onhandig moment kan komen.

Een soundbar huren is daarentegen een overzichtelijke optie waarbij je direct weet wat je wanneer betaalt. En omdat je een laag bedrag per maand betaalt, hoef je ook niet bang te zijn dat je opeens alsnog een hoog bedrag moet ophoesten.

Maar misschien wel het grootste voordeel van een geluidsinstallatie huren ten opzichte van een audiosysteem op afbetaling is de service. Zo zorgen wij dat je soundbar snel gerepareerd of vervangen wordt als er iets mee is én mag je na een bepaalde periode een nieuw model kiezen. Mooi meegenomen!

Wil jij ook een soundbar huren?

Ben jij benieuwd welke soundbar het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een geluidsinstallatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!