Wasmachine huren of leasen

Upgrade je wasroutine zonder gedoe met afbetaling. Kies voor het huren van een nieuwe wasmachine bij Skala.nl. Topmerken zoals SamsungLGBosch of Whirlpool. Ontdek ook ons voordelige wasmiddelabonnement. Na je aanvraag stemmen we de bestelling af op jouw wensen.

Meer weten over onze werkwijze en service? Bekijk hieronder ons aanbod van wasmachines. Heb je vragen? Raadpleeg ons hulpcentrum!

21 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
21 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je wasmachine huren bij Skala

Een wasmachine huren als particulier is de perfecte oplossing als je snel een nieuwe wasmachine nodig hebt, maar niet de grote uitgaven in een keer wil doen. Want wasmachines zijn nu eenmaal duur. Door een wasmachine te leasen spreid je de kosten en betaal je slechts een overzichtelijk bedrag per maand. Zo kun jij gewoon je wasjes blijven draaien zonder je spaarrekening te plunderen. Bij Skala.nl bieden we bovendien ook combi-deals aan, hiermee wordt een wasmachine en droger huren voor jou extra voordelig en om het plaatje compleet te maken biedt Skala.nl ook nog een voordelig wasmiddel abonnement aan.

Al vanaf een paar tientjes per maand kun je een wasmachine leasen van een topmerk. Zo hebben we wasmachines van Samsung, Bosch, Whirlpool en LG. Bij Skala.nl kan jij dus witgoed huren van de beste kwaliteit, die deze branche te bieden heeft. Elke lease wasmachine heeft zijn eigen specificaties zoals de trommelcapaciteit, toerental, geluidsniveau en energielabel. Mocht je dus een nieuwe wasmachine willen om energie te besparen? Ook dan kun je bij Skala terecht! Genoeg keuze dus om jouw favoriete wasmachine te huren!

Skala is er om te helpen!

Het aanschaffen van een nieuwe wasmachien kan nogal een grote aankoop zijn. Om nog maar niet te spreken over dure reparaties, lange wachttijden bij monteurs en nog vele andere frustraties. Dit begrijpen wij bij Skala helemaal, daarom bieden wij wasmachines en andere apparaten aan voor een laag maandelijks bedrag. Dit niet alleen, ook bieden wij als je een wasmachine, of en ander apparaat, bij Skala huurt, gratis onderhoud, snelle reparatie en een uitgebreid gespecialiseerd klantenservice team van professionals die klaar staan voor begeleiding en advies! Bij Skala hebben we een uitgebreid assortiment aan wasmachines, stuk voor stuk mooie wasmachines met een strak uiterlijk, hoge energie efficiëntieklasse en dat voor een laag maandelijks bedrag!

Bosch EXCLUSIV wasmachines

Bij Skala.nl kan je naast de standaard wasmachinemodellen van Bosch ook de Bosch EXCLUSIV modellen huren. Deze wasmachines van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben. Dus wil jij een wasmachine van topkwaliteit, bekijk dan ons huuraanbod van Bosch EXCLUSIV wasmachines

Tweedehands wasmachine huren

Bij Skala.nl willen we het voor iedereen in Nederland mogelijk maken om een wasmachine in huis te halen. Je kan bij Skala.nl dus ook een wasmachine huren in Amsterdam. Voor een klein bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende wasmachine! Deze refurbished wasmachines zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de wasmachine gratis bij je thuis! 

Liever geen wasmachine op afbetaling? Huren is de oplossing!

Een wasmachine op afbetaling kopen lijkt een interessante optie als je even geen geld hebt. Toch komt uiteindelijk een keertje de rekening op de mat vallen. Een wasmachine bestellen op afbetaling is dus lang niet altijd de oplossing. Huur een wasmachine en geniet van gemak en flexibiliteit zonder de hoge kosten van een aankoop.

Een wasmachine abonnement biedt daarom verschillende voordelen:

  • Je spreidt de betalingen, waardoor je niet in één keer veel geld hoeft uit te geven
  • We kijken of je het maandelijkse bedrag nu en in de toekomst kan missen
  • Onbeperkte servicegarantie mocht de wasmachine kapot gaan
  • Als je een wasmachine huurt mag je na 3/5e deel van je huurtermijn een nieuw model uitkiezen
  • We nemen ook de levering en installatie uit handen en rekenen hier geen extra kosten voor

Allemaal voordelen die een wasmachine abonnement aantrekkelijker maken dan een wasmachine te kopen op afbetaling!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je wasmachine

Is het contract rond en ga je een mooie wasmachine bij ons huren? Dan bezorgen we deze wasmachine gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Je hebt volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Dus is je wasmachine kapot? Kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je wasmachine kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat, zodat jij altijd je wasgoed kunt wassen!

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke wasmachine het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een wasmachine? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer! 

Wasmachine huren