Wasmachines

De nieuwste wasmachine huren?

Ben je opzoek naar een top wasmachine om je wasjes mee te draaien? En wil je zeker weten dat de wasmachine het altijd optimaal doet? Bij Skala huur je eenvoudig en slim de beste wasmachines. Met merken als Samsung, LG en Bosch ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Zo heb je heel eenvoudig en snel je nieuwe lease wasmachine in huis! Liever geen wasmachine op afbetaling? Een wasmachine abonnement is de oplossing! Skala biedt daarbij ook een voordelig wasmiddelabonnement. Voor een paar euro per maand heb je altijd kwalitatief wasmiddel in huis. Scheelt je een hoop gedoe en geld! We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor wasmachines.

16 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
16 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je wasmachine huren bij Skala

Een wasmachine huren als particulier is de perfecte oplossing als je snel een nieuwe wasmachine nodig hebt, maar niet de grote uitgaven in een keer wil doen. Want wasmachines zijn nu eenmaal duur. Door een wasmachine te leasen spreid je de kosten en betaal je slechts een overzichtelijk bedrag per maand. Zo kun jij gewoon je wasjes blijven draaien zonder je spaarrekening te plunderen. Bij Skala heb je een groot aanbod aan verschillende wasmachines. Zo zit er altijd wat voor je tussen!

De beste wasmachine leasen

Al vanaf een paar tientjes per maand krijg je een wasmachine van een topmerk. Zo hebben we wasmachines van Samsung, Bosch, AEG en LG. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit die de witgoed branche kent. Elke lease wasmachine heeft zijn eigen specificaties zoals de trommelcapaciteit, toerental, geluidsniveau en energielabel. Genoeg keuze dus om jouw favoriete wasmachine te huren!

Liever geen wasmachine op afbetaling? Huren is de oplossing!

Een wasmachine op afbetaling kopen lijkt een interessante optie als je even geen geld hebt. Toch komt uiteindelijk een keertje de rekening op de mat vallen. Een wasmachine bestellen op afbetaling is dus lang niet altijd de oplossing.

Een wasmachine abonnement biedt daarom verschillende voordelen:

  • Je spreidt de betalingen, waardoor je niet in één keer veel geld hoeft uit te geven
  • We kijken of je het maandelijkse bedrag nu en in de toekomst kan missen
  • Onbeperkte servicegarantie mocht de wasmachine kapot gaan
  • Als je een wasmachine huurt mag je na 3/5e deel van je huurtermijn een nieuw model uitkiezen
  • We nemen ook de levering en installatie uit handen en rekenen hier geen extra kosten voor

Allemaal voordelen die het huren aantrekkelijker maken dan een wasmachine te kopen op afbetaling!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je wasmachine

Is het contract rond en ga je een mooie wasmachine bij ons huren? Dan bezorgen we deze wasmachine gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Je hebt volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je wasmachine kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke wasmachine het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een wasmachine? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

Wasmachine huren