Wasmachine huren of leasen

Upgrade je was-routine zonder gedoe met afbetaling. Kies voor het huren van een nieuwe wasmachine bij Skala.nl. We hebben topmerken zoals AEG, Bosch, LG, Samsung, Whirlpool en Hisense. Ontdek ook ons voordelige wasmiddelabonnement. Na je aanvraag stemmen we de bestelling af op jouw wensen.

Meer weten over onze werkwijze en service? Bekijk hieronder ons aanbod van wasmachines. Heb je vragen? Raadpleeg ons hulpcentrum!

15 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je wasmachine huren bij Skala

Een wasmachine huren als particulier is de perfecte oplossing als je snel een nieuwe nodig wasmachine hebt, maar niet de grote uitgaven in een keer wil doen. Want wasmachines zijn nu eenmaal duur. Door een wasmachine te leasen spreid je de kosten en betaal je slechts een overzichtelijk bedrag per maand. Zo kun je gewoon jouw wasjes blijven draaien zonder je spaarrekening te plunderen. Bij Skala.nl bieden we bovendien ook combideals aan, hiermee wordt een wasmachine en droger huren voor jou extra voordelig en om het plaatje compleet te maken biedt Skala.nl ook nog een voordelig wasmiddel abonnement aan.

Bij Skala.nl kun jij dus wasmachine witgoed huren van de beste kwaliteit, die deze branche te bieden heeft. Elke lease wasmachine heeft zijn eigen specificaties zoals de trommelcapaciteit, toerental, geluidsniveau en energielabel. Mocht je dus een nieuwe wasmachine willen om energie te besparen? Ook dan kun je bij Skala terecht! Genoeg keuze dus om jouw favoriete wasmachine te huren!

Wasmachines huren van alle topmerken

Bij Skala.nl hebben we een uitgebreid assortiment van topmerken voor de verhuur, zodat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit in witgoed. Al vanaf een paar tientjes per maand kun je een wasmachine leasen van een topmerk. We streven ernaar om voor elk huishouden de juiste apparatuur te bieden, zodat je kunt genieten van hoogwaardige witgoedproducten die passen bij jouw behoeften en wensen. Ontdek ons assortiment en ervaar de voordelen van deze gerenommeerde merken. Zo hebben we:

AEG wasmachines
AEG is een toonaangevend merk in huishoudelijke apparatuur en staat bekend om zijn innovatieve benadering. Met AEG-apparatuur kun je rekenen op geavanceerde technologieën, duurzaamheid en efficiëntie. De apparaten van AEG zijn ontworpen om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Bosch wasmachines 
Bosch staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. De apparatuur van Bosch biedt efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor jouw dagelijkse huishoudelijke taken een fluitje van een cent worden. Naast de standaard wasmachinemodellen van Bosch ook de Bosch EXCLUSIV modellen huren. Deze wasmachines van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben.

LG wasmachines
LG staat bekend om zijn geavanceerde technologie en innovatieve benadering van huishoudelijke apparaten. De producten van LG bieden niet alleen hoogwaardige prestaties, maar ook een modern en elegant design. LG heeft voor elk huishouden iets te bieden.

Samsung wasmachines
Samsung is een wereldwijd erkend merk dat synoniem staat voor innovatie. De Samsung-apparatuur die we verhuren, is ontworpen met de nieuwste technologieën, waardoor jouw huishoudelijke taken efficiënter en gemakkelijker worden. Bovendien hebben de producten een eigentijds en aantrekkelijk ontwerp.

Whirlpool wasmachines
Whirlpool levert betrouwbare en duurzame apparatuur die jarenlang meegaat. De Whirlpool apparaten zijn ontworpen om aan de behoeften van een druk huishouden te voldoen. Met handige functies en een reputatie voor kwaliteit, kun je op Whirlpool vertrouwen.

Hisense wasmachines
Hisense is een opkomend merk dat hoogwaardige apparatuur tegen betaalbare prijzen biedt. De Hisense-apparatuur die we verhuren, is perfect voor wie waarde hecht aan kwaliteit zonder de bank te breken. Met energiezuinige apparaten en innovatieve functies, brengt Hisense betaalbare luxe in jouw huis.

De groene keuze

Skala draagt graag haar steentje bij aan een beter klimaat. Dit doen wij door een groen assortiment tweedehands witgoed aan te bieden. De apparaten zijn zo goed als nieuw en hebben net als de “nieuwe machines” dezelfde servicegaranties en kwaliteit. Voor de groene keuze hoef je dus niet op de kwaliteit in te leveren. De refurbished wasmachines zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de wasmachine gratis bij je thuis!

Wij leveren wasmachines door heel Nederland

Bij Skala.nl willen we het voor iedereen in Nederland mogelijk maken om een wasmachine in huis te halen. Skala levert daarom door heel Nederland. Je kunt bij Skala.nl dus ook een wasmachine huren in Amsterdam. Voor een klein bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende wasmachine!

De voordelen van wasmachines huren

Het huren van een wasmachine biedt talloze voordelen die het leven gemakkelijker en zorgelozer maken. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een wasmachine een slimme keuze kan zijn:

  • Een van de grootste voordelen van het huren van een wasmachine is dat je niet hoeft te investeren in een dure aankoop. In plaats van een grote som geld uit te geven in één keer, betaal je maandelijks een huurbedrag dat meestal veel lager is. Dit maakt het huren van een wasmachine toegankelijk voor iedereen, ongeacht je budget. Bij Skala kijken we of je het maandelijkse bedrag nu en in de toekomst kan missen.
  • Bij Skala is reparatie en onderhoud inbegrepen in het huurcontract. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten als de wasmachine stukgaat. De verhuurder zorgt voor eventuele reparaties en zorgt ervoor dat jouw wasmachine altijd optimaal blijft functioneren.
  • Als je een wasmachine huurt, ben je verzekerd van modern en up-to-date witgoed. Bij Skala mag je na 3/5e deel van je huurtermijn een nieuw model uitkiezen. Dit betekent dat je kunt profiteren van de nieuwste technologische innovaties, zoals energiezuinigheid, snellere wascycli en geavanceerde wasprogramma's. Hierdoor bespaar je niet alleen op energiekosten, maar geniet je ook van betere prestaties.
  • Skala zorgt voor een professionele installatie van je wasmachine, wat ervoor zorgt dat deze correct wordt geplaatst en aangesloten. Dit minimaliseert het risico op problemen en lekkages.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je wasmachine

Het aanschaffen van een nieuwe wasmachine kan nogal een grote aankoop zijn. Om nog maar niet te spreken over dure reparaties, lange wachttijden bij monteurs en nog vele andere frustraties. Dit begrijpen wij bij Skala helemaal, daarom bieden wij wasmachines en andere apparaten aan voor een laag maandelijks bedrag. Dit niet alleen, ook bieden wij als je een wasmachine, of en ander apparaat, bij Skala huurt, gratis onderhoud, snelle reparatie en een uitgebreid gespecialiseerd.

Ons klantenserviceteam van professionals die klaar staan voor begeleiding en advies! Bij Skala hebben we een uitgebreid assortiment aan wasmachines, stuk voor stuk mooie wasmachines met een strak uiterlijk, hoge energie-efficiëntieklasse en dat voor een laag maandelijks bedrag!

Is het contract rond en ga je een mooie wasmachine bij ons huren? Dan bezorgen we deze wasmachine gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Je hebt volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Dus is je wasmachine kapot? Kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je wasmachine kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat, zodat jij altijd je wasjes kunt doen!

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke wasmachine het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een wasmachine? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!

Wasmachine huren