Over Skala.nl

Skala.nl is al 50 jaar de verhuurspecialist van Nederland. Geen nieuwkomer dus. Maar een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen. Dat kan alleen door veel trouwe klanten en trouwe collega’s. Daar zijn we ook super trots op. Wij zijn als een soort familie. Zo gaan we ook met elkaar om en met onze klanten. Persoonlijke aandacht, lange termijn relaties en elkaar niet laten vallen als het even wat minder gaat. Zeggen waar het op staat en doen wat we beloven. Dat is Skala.nl.

Wat feiten op een rijtje:

  • Skala bestaat sinds 1973.
  • In 1997 overgenomen door Hans Bolland.
  • Sinds 2014 is het label Skala.nl ondergebracht onder de overkoepelende naam Elbuco B.V.
  • Skala is een familiebedrijf, de zoon en nicht van de heer Bolland voeren de directie en er werken meerdere familieleden van collega’s bij het bedrijf.
  • Gemiddeld werkt iemand meer dan 10 jaar bij ons.
  • In de afgelopen 50 jaar hebben we meer dan 530.000 producten verhuurd.
  • Onze klanten waarderen ons met een dikke 9. De reviews zijn te zien op Kiyoh.

Bij Skala.nl willen wij het voor iedereen in Nederland mogelijk maken om een nieuwe TV, wasmachine, droger, laptop, fornuis of koelkast in huis te halen. Daarom kan jij bij Skala.nl zonder zorgen deze apparaten voor een bedrag per maand huren. Een apparaat huren bij Skala.nl brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Gemak: Altijd een werkend product
  • Zekerheid: Klein bedrag per maand
  • Flexibel: Omruilservice voor nieuwer of ander product

Hoe werkt huren?

Huren bij Skala.nl werkt heel simpel:

1. Zoek het apparaat dat je wilt hebben en vul je gegevens in of bel naar onze klantenservice: 088-712 9000.

2. Samen maken we de huurovereenkomst compleet.

3. Wij bezorgen je apparaat, sluiten het voor je aan en leggen je meteen uit hoe het werkt.

Vertrouwd leasen

Als je producten gaat huren of gaat leasen is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent voordat je een overeenkomst ondertekent. Zo voorkom je verrassingen en leasekosten  die hoger uitvallen dan je dacht of die je achteraf helemaal niet kunt betalen. Omdat wij dit belangrijk vinden hebben wij ons daarom aangesloten bij Vertrouwd Leasen. Samen met andere verhuur en lease bedrijven hebben wij regels opgesteld waaraan wij ons moeten houden. Zo zijn rechten en plichten voor iedereen duidelijk en weten we allemaal waar we aan toe zijn. Heb je vragen over het contract, de voorwaarden en de services die Skala.nl levert? Bel gerust. Je kan ook een kijkje nemen op de website van Vertrouwd Leasen.

Geef uw oude elektrische apparatuur een nieuw leven.

Wanneer u klant wordt komen wij mooie nieuwe producten bij u installeren. Maar wat doet u met uw oude product? U kunt uw oude elektrische apparaat meegeven aan ozne monteur. Dit kunt u ook doen met andere kleinere oude elektrische apparaten zoals een oud mobieltje of een strijkijzer. Wanneer u deze oude producten meegeeft aan onze monteur is dit niet het einde van dit product. Het is een nieuw begin. Wij werken samen met Wecycle. Dit betekent dat wij afgedankte elektrische apparaten afgeven en optimaal laten recyclen tot nieuwe grondstoffen. Schadelijke stoffen komen hierdoor niet in het milieu terect. Door apparaten te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt. Zo ontstaat er een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. Dit wordt daarom de circulaire economie genoemd.