De nieuwste pc huren?

Upgrade je werk- of game-ervaring met een gehuurde pc van Skala.nl. Huur eenvoudig computers van merken zoals Acer. Onze pc's bevatten alles, inclusief beeldscherm, muis en toetsenbord, en ondersteuning via de helpdesk. Na je aanvraag passen we indien gewenst de bestelling aan.

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop een krachtige pc huren bij Skala

Grote bestanden bewerken met Adobe programma’s? De nieuwste spellen spelen met de hoogste framerate? Of gewoon overzichtelijk werken met het grote beeldscherm? Het kan met de krachtige pc’s van Skala! Deze pc’s zijn in staat de meest zware programma’s te draaien zodat je moeiteloos aan het werk kan gaan. Dit betekent dat je eenvoudig meerdere zaken tegelijkertijd uit kunt voeren, net multitasken dus. Bij Skala huur je pc’s voor een overzichtelijk bedrag per maand en inclusief helpdesk en servicegarantie!

Een pc huren in plaats van op afbetaling

Ben je toe aan een nieuwe pc om bijvoorbeeld te gamen, maar is het aankoopbedrag je op het moment teveel? Dan kun je een pc in veel gevallen op afbetaling nemen. Afterpay biedt echter niet de voordelen die je hebt wanneer je een pc huurt. Bij Skala wordt je pc namelijk bij je thuis geïnstalleerd en geniet je van servicegarantie zolang je contract loopt. Het huren gaat bij ons onder goede en duidelijke voorwaarden voor een bepaalde tijd met een maandelijks bedrag. Zo sta je achteraf niet voor onverwachte kosten en heb je altijd een goed werkende pc in huis. 

De voordelen van huren bij Skala

Een computer huren bij Skala heeft vele voordelen. Zo zijn de installatie en reparaties van je pc altijd bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien kun je bij ons terecht voor de beste en nieuwste producten van alleen betrouwbare merken. Of ga voor de tweedehands pc’s van deze topmerken. Tevens krijg je bij het huren van een pc bij Skala altijd een monitor met een schermgrootte van 27 inch. Handig!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je PC

Is het contract rond en ga je een nieuwe pc huren? Dan brengen we jouw pc en alle randapparatuur zoals beeldscherm, muis en toetsenbord gratis bij je thuis en sluiten we deze gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook tijdens het gebruik van de pc staan wij onbeperkt voor je klaar om je te helpen bij gebruikersvragen. Dus heb je een vraag over je mail, een bestand printen of software? Voor iedere vraag staan wij graag voor je klaar. Je hoeft ons alleen even te bellen.

Ga je dus bij ons een pc huren? Dan heb je volledige servicegarantie op deze pc zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de pc kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend exemplaar.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke pc het beste bij jou past of twijfel je tussen het leasen van laptops of pc's? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!