Hoe werkt huren?

Hoe werkt huren?

Wat krijg je als je huurt bij Skala

apparaat naar keuze Apparaat naar keuze

Je ontvangt het apparaat wat je hebt uitgekozen. Hier mag je onbeperkt gebruik van maken zo lang je contract loopt. Je hoeft alleen de maandelijkse kosten van het apparaat te betalen, geen onverwachtse kosten bij Skala.nl!

gratis bezorging en installatie Gratis bezorging en installatie

Je apparaat wordt geheel gratis bezorgd en geïnstalleerd bij jou thuis, ook als het de trap op moet!

gratis onderhoud en reparatie Gratis onderhoud en reparatie

Gaat je apparaat stuk of functioneert het niet goed meer? Geen nood. Al onze apparaten worden gratis gerepareerd en onderhouden tijdens de hele huurperiode!

gratis vervangend apparaat Gratis vervangend apparaat

Mocht repareren bij je thuis niet lukken? Dan nemen we het apparaat mee en ontvang je (tijdelijk) een vervangend apparaat. En dat is helemaal gratis.

Zo werkt het

kies je apparaat

1. Kies je apparaat
Vraag het gewenste apparaat aan via de website met het aanvraagformulier.

wij adviseren je

2. Wij adviseren je
Vervolgens nemen wij waar nodig contact met je op en nemen we de bestelling telefonisch met je door. Zo weten we zeker dat de bestelling bij jouw wensen past. Ook kijken we samen of het binnen je bestedingen past, zo weet jij zeker dat je de maandelijkse kosten kunt betalen! Mocht dit niet nodig zijn op basis van je gegevens, wordt je bestelling gelijk doorgevoerd!

 

Toch niet zo zeker van je keuze? Wij willen niet dat je spijt krijgt van je keuze om bij Skala.nl een apparaat te huren, daarom heb je 14 dagen bedenktijd!

wij installeren thuis

3. Wij installeren thuis
We bezorgen het apparaat gratis, installeren het bij je thuis en geven je een uitgebreide uitleg, zodat alles duidelijk is en je niet met vragen blijft zitten.

onbezorgd genieten

Jij kan onbezorgd genieten
Geniet zonder zorgen van je nieuwe apparaat. Wij zorgen voor al het onderhoud, alle reparaties en een vervangend apparaat, gratis en binnen 24 uur!

 

Heb je toch een klacht? Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om je klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Je kunt je klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR platform.

Mijn contract loopt af, wat nu?

apparaat omruilen

Apparaat omruilen
Het is tijdens je contract mogelijk om je apparaat in te ruilen voor een nieuwer model, of voor een heel ander soort apparaat.

apparaat blijven huren

Apparaat blijven huren
Ben je nog blij met het apparaat wat je hebt staan? Je kunt ervoor kiezen om het apparaat te blijven huren, je contract wordt dan verlengd! De huurprijs wordt dan lager.

apparaat teruggeven

Apparaat teruggeven
Mocht je na afloop van het contract je apparaat niet meer willen, kun je deze gewoon laten ophalen door ons. Het contract wordt dan beeindigd.

apparaat kopen

Apparaat kopen
Verder heb je ook nog de optie om het apparaat na afloop van je contract te kopen. Voor meer informatie hierover neem contact op met onze klantenserivce, zij helpen je hier graag bij!