Het nieuwste fornuis huren?

Is je fornuis kapot en heb je een goede oven nodig? Huur bij Skala.nl voordelig een fornuis met oven van topmerken zoals BoschEtnaWhirlpool of Siemens. Na je bestelling nemen we contact op en passen we indien nodig de aanvraag aan voor een perfecte match.

7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop jouw fornuis huren bij Skala

Een kwalitatief en goedkoop fornuis vinden om te kopen of op afbetaling te nemen is lastig. En een tweedehands fornuis van Marktplaats is misschien wat onhygiënisch. Daarom maakt Skala het mogelijk om een gasfornuis te huren! Het huren is de beste optie om toch een topkwaliteit fornuis in huis te kunnen hebben. Met fornuizen van A-merken als Bosch en Etna ben je dan ook verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast komen onze fornuizen ook nog eens met een combimagnetron en oven. Ideaal voor in elke keuken!

Waarom een gasfornuis huren?

Een gasfornuis is niet goedkoop. Je kan ook kiezen een fornuis op afbetaling te kopen of tweedehands op de kop te tikken. Huren is de beste optie. Daarom hier de voordelen op een rijtje:

  • Bepaal zelf wat je per maand betaald voor je gasfornuis
  • Kies zelf het merk en de daarbij behorende kwaliteit
  • Betaal per maand, in plaats van het kopen van een gas-, elektrisch of keramisch fornuis.
  • Zit het fornuis naar jouw voorkeur er niet tussen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Tweedehands fornuis huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een fornuis in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekend fornuis! Deze refurbished fornuizen zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen het fornuis gratis bij je thuis!

De kwaliteit van de fornuizen die je huurt

Bij Skala vind je een geselecteerd aanbod van de beste fornuizen die je kunt voorstellen voor een zeer lage prijs. De stijlvolle fornuizen werken met gas of op elektriciteit en bevatten altijd een combimagnetron met oven functie. Ideaal om naast je aanrecht te plaatsen en goed los te gaan met koken. Met een inhoud tussen de 50 en 75 liter kun je gemakkelijk een pizza opwarmen of lasagne bakken. Als klap op de vuurpijl hebben ze een laag energieverbruik met het energielabel A.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je fornuis

Is het contract rond en ga je een mooi fornuis bij ons huren? Dan bezorgen we het fornuis gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Ga je bij ons je fornuis huren? Dan heb je volledige servicegarantie zolang het contract loopt. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je fornuis kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat. De service die inbegrepen is bij witgoed huur van Skala ontzorgt jou compleet.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welk fornuis het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een fornuis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!