TV of Soundbar huren?

Huur soundbars, spelcomputers en tv's van Samsung, LG en Sony bij Skala.nl! Na je bestelling nemen wij contact met je op, om zeker te zijn van de perfecte match met jouw wensen. Ontdek onze service.

113 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
113 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geluidsinstallatie of tv huren voor een laag bedrag per maand?

Je favoriete films en series ervaar je levensecht met de nieuwste tv’s en soundbars. Dat is genieten, want tegenwoordig zijn de nieuwste televisies haarscherp! Heb je thuis nog geen televisie of is je tv aan vervanging toe omdat deze oud of kapot is? Skala heeft een groot assortiment televisies die jij kunt huren van verschillende topmerken.

Je betaalt een bedrag per maand om een tv te huren en ook met een klein budget heb je al een groot scherm. Een mooi alternatief dus voor een tv op afbetaling of tweedehands kopen waarbij je bij ons ook nog eens na een bepaalde periode het nieuwste model kunt krijgen en je oude gehuurde toestel kan inleveren. Dus je kunt niet alleen een groot scherm huren, maar ook genieten van de nieuwste technologie.

Soundbar of tv huren? Grote keuze!

Het aanbod van verschillende beeld en geluidinstallaties is groots. Vooral qua beeld heb je bij Skala heel veel keuze om de juiste tv te huren. In onze collectie televisies bieden we de keuze uit verschillende beeldschermtypes zoals Full HD, S-UHD, Ultra HD en zelfs curved tv’s. Laatstgenoemde zijn tv-schermen die gebogen zijn waardoor de invalshoek groter is. Het nieuwste van het nieuwste en nóg beter tv kijken!

Daarnaast heb je keuze uit verschillende maten. De schermdiagonalen bij Skala variëren van 43 inch (109cm) tot 75 inch (189 cm)! En soms zelfs nog grotere beeldschermen! Voor alle soorten en maten kun je dus terecht bij Skala.

Beeld en geluid huren via Skala

Of het nu een tv, geluidsinstallatie of game console is: huren via Skala doe je snel, voordelig en gemakkelijk. Hierboven vind je het complete aanbod beeld & geluid dat je kunt huren. Heb je de tv, geluidsinstallatie of game console gevonden die je wilt huren? Vul dan je gegevens in of bel ons op 088-712 9000. Met ons eigen systeem hoeven we geen BKR-toetsing voor je te doen. Wel doen we een kredietwaardigheidstoets om de financiële risico’s voor jou en voor ons te beperken.

Liever tweedehands of refurbished huren

Zijn de prijzen van de nieuwe tv’s of andere beeld & geluid apparaten voor jou wat aan de hoge kant? Of wil je graag een refurbished model? Kijk dan eens in ons aanbod van tweedehands televisies en tweedehands audio. Zo vind je al snel A-merken zoals LG, Philips, Samsung en Sony. Alle elektronica is gegarandeerd 1e klas wat betekent dat ze zo goed als nieuw zijn. Zo ben je helemaal goedkoop uit!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je beeld- of geluidsset

Is alles geregeld? Dan brengen we jouw gehuurde tv gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service en tevens niet het enige. Ook voor de servicegarantie van jouw tv staan wij garant. Ga je dus een tv-scherm bij ons huren? Dan beloven we je contractueel dat we deze kosteloos komen repareren. Als je gehuurde tv niet meer te repareren is vervangen we deze kosteloos voor je. Dat geldt natuurlijk ook voor je gehuurde soundbar of game console.

Tv op afbetaling of tv huren?

Het kopen van een tv op afbetaling is anders dan een tv huren. Om het duidelijk te maken hebben we de verschillen hieronder voor je op een rijtje gezet. Mocht je daarover vragen hebben, dan kun je contact met onze klantenservice opnemen.

  tv huren tv op afbetaling
Garantie 5 jaar lang volledige garantie Alleen fabrieksgarantie
Bezorging Gratis bezorging en installatie Tegen betaling bezorging en installatie
Reparatie Gratis reparatie Tegen betaling reparatie
Vervangend apparaat  Ja, altijd minimaal dezelfde kwaliteit Nee
Eigendom Kan eigendom worden Ja
Omruilservice Na 3 jaar nieuw model Geen nieuw model

Van Sony tot LG en van Samsung tot Philips, ieder topmerk hebben we in onze collectie!  Bestel snel jouw tv naar keuze hierboven of neem contact op voor meer informatie.