Vaatwasser huren of leasen?

Is je vaatwasser net kapotgegaan of had je er nog geen? Bij Skala.nl kun je een zeer zuinige afwasmachine voordelig huren of leasen van topmerken als Bosch en Etna. Na je bestelling nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor vaatwassers.

Bekijk hieronder ons huuraanbod van vaatwassers.

5 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
5 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop je vaatwasser huren bij Skala

Televisiereclames voor vaatwastabletten laten altijd een blinkende vaat zien. Niet iedere vaatwasmachine werkt helaas op deze manier en nog minder vaatwassers krijgen ze zo blinkend. Wie wel de blinkende vaat van de reclames wil hebben moet diep in de buidel tasten. De beste machine kun je voor een hoog bedrag op afbetaling nemen, of natuurlijk  slim huren bij Skala! Met alleen maar topmerken in ons aanbod ben je altijd verzekerd van een goede keuze.

 

Waarom een vaatwasser huren?

Een vaatwasser leasen bij Skala is de slimme oplossing voor wie genoeg heeft van afwassen, met een kapotte vaatwasser zit of een blinkende vaat wil. De energiebesparende topmerken die je vindt bij Skala zijn als geen ander in staat om je helemaal te verlossen van je vaat. Alle vaatwassers zijn kwaliteit van de bovenste plank en zeer energiezuinig. Met energie labels variërend van A+ tot A+++ kun je geen onverstandige keuze maken en verbruik je de minimale hoeveelheid stroom. Bovendien ervaar je voor een vast bedrag per maand ongekende service wanneer je bij Skala huurt. Mocht jouw vaatwasser namelijk kapot gaan, dan komt er geheel gratis een monteur bij je langs om deze te maken.

 

Is de huur van onze premium vaatwassers je te hoog? Kijk dan eens tussen onze refurbished afwasmachines.

 

Afwasmachine huren: hoe werkt dat?

Je kunt de vaatwasser eenvoudig bestellen op onze website. Nadat je de bestelling hebt geplaatst word je binnen een werkdag door onze klantenservice teruggebeld. Zij nemen samen met je de bestelling door en passen indien nodig de bestelling nog naar je wensen aan. Wil je bijvoorbeeld een andere vaatwasser leasen dan is dit nog mogelijk. Als de bestelling afgerond is wordt er een afspraak gemaakt om de vaatwasser te bezorgen en te installeren. Dit doen wij helemaal gratis!

 

Huur je de vaatwasser voor 5 jaar? Dan mag je deze al na het 3e jaar bij ons omruilen. Zo heb je altijd het nieuwste van het nieuwste in huis en is heb je altijd de meest nieuwe vaatwasser in huis zonder investering.

 

Bezorging, installatie en servicegarantie van je vaatwasser

Is het contract rond en ga je een mooie vaatwasser bij ons huren? Dan bezorgen we de vaatwasser gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Zowel bij vrijstaande vaatwassers of inbouw vaatwassers. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je vaatwasser kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat.

 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke vaatwasser het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een vaatwasser? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!