Vaatwasser huren of leasen?

Geen vaatwasser of is de jouwe kapot? Bij Skala.nl huur of lease je voordelig een zeer zuinige afwasmachine van merken zoals Bosch en Etna. Klik hier om meer te lezen over onze service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor vaatwassers.

Goedkoop je vaatwasser huren bij Skala

Televisiereclames voor vaatwastabletten laten altijd een blinkende vaat zien. Maar, wie de blinkende vaat van de reclames wil hebben moet diep in de buidel tasten voor een goede vaatwasmachine. Je kan je nieuwe vaatwasser altijd voor een hoog bedrag op afbetaling kopen, maar je kan ‘m natuurlijk ook slim huren bij Skala!

Met het huurtermijn die we van tevoren overeenkomen kan je gespreid betalen en zo heel voordelig gebruik maken van de allerbeste vaatwasmachine. Met alleen maar topmerken in ons aanbod ben je altijd verzekerd van een goede keuze.

 

Waarom een vaatwasser huren?

Een vaatwasser leasen bij Skala is de slimme oplossing voor wie genoeg heeft van afwassen, met een kapotte vaatwasser zit of een blinkende vaat wil. De energiebesparende topmerken die je vindt bij Skala zijn als geen ander in staat om je helemaal te verlossen van je vaat. Alle vaatwassers zijn kwaliteit van de bovenste plank en zeer energiezuinig. Met energie labels variërend van A+ tot A+++ kun je geen onverstandige keuze maken en verbruik je de minimale hoeveelheid stroom. Bovendien ervaar je voor een vast bedrag per maand ongekende service wanneer je bij Skala huurt. Mocht jouw vaatwasser namelijk kapot gaan, dan komt er geheel gratis een monteur bij je langs om deze te maken.

 

Is de huur van onze premium vaatwassers je te hoog? Kijk dan eens tussen onze refurbished afwasmachines.

 

Afwasmachine huren: hoe werkt dat?

Je kunt een vaatwasser of andere witgoed producten eenvoudig huren op onze website. Nadat je de bestelling hebt geplaatst word je binnen een werkdag door onze klantenservice teruggebeld. Zij nemen samen met je de bestelling door en passen indien nodig de bestelling nog naar je wensen aan. Wil je bijvoorbeeld een andere vaatwasser leasen dan is dit nog mogelijk. Als de bestelling afgerond is wordt er een afspraak gemaakt om de vaatwasser te bezorgen en te installeren. Dit doen wij helemaal gratis!

 

Huur je de vaatwasser voor 5 jaar? Dan mag je deze al na het 3e jaar bij ons omruilen. Zo heb je altijd het nieuwste van het nieuwste in huis en is heb je altijd de meest nieuwe vaatwasser in huis zonder investering.

 

Bezorging, installatie en servicegarantie van je vaatwasser

Is het contract rond en ga je een mooie vaatwasser bij ons huren? Dan bezorgen we de vaatwasser gratis bij je thuis en sluiten we alles gratis voor je aan. Zowel bij vrijstaande vaatwassers of inbouw vaatwassers. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren je vaatwasser kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend apparaat.

 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke vaatwasser het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een vaatwasser? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!