Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Aankoopadvies afwasmachine

Aankoopadvies vaatwasser

Algemeen advies
In een standaard vaatwasser kan je vaak 12 tot 14 setjes borden en bestek kwijt. In een gemiddeld gezin is dit vaak voldoende, aangezien de pannen en snijplanken ook graag mee gewassen worden. Het is altijd fijn om je borden in de afwasmachine te kunnen plaatsen en de dag erna ze weer warm en stomend eruit te kunnen halen. Wel raden wij aan om altijd je pannen en borden even kort voor te spoelen, zodat je afwasmachine langer mee gaat!

Op welke functies moet ik letten?
Er zijn een aantal functies waar je op moet letten als je een vaatwasser in huis wilt halen. Allereerst de starttijduitstel, deze functie kan je aanzetten zodat je vaatwasser pas gaat draaien tijdens de daluren van je energiemaatschappij (meestal ’s avonds laat en ’s nachts). Dit lijkt soms een beetje overbodig, maar als je dit altijd doet dan kan deze besparing aardig oplopen. De grootste kostenpost in je huis, als je kijkt naar energieverbruik, is namelijk nog steeds je elektronische apparatuur, namelijk ruim 50%!

Het helpt ook als je een vaatwasser aanschaft met een Energielabel A+, hiermee kan je al tot  €34,- per jaar besparen op de energiekosten. Veel vaatwassers staan toch wel 5 jaar in huis, waardoor je alleen daarop ruim € 170 euro bespaart!

Besparing energiekosten

Let ook goed op het geluidsniveau, niets is zo vervelend als een afwasmachine een enorme herrie maakt. De nieuwe Bosch apparatuur heeft altijd een geluidsniveau onder de 50 dB, dit raden wij ook aan als maximum!

Afwasmachine is een luxe
Een afwasmachine is niet per se noodzakelijk in huis, maar het maakt het leven wel een stuk gemakkelijker! Vaak vinden studenten een vaatwasser te duur om aan te schaffen omdat hij niet echt noodzakelijk is. Een tweedehands apparaat aanschaffen is bij een vaatwasser niet aan te raden. Doordat er veel water wordt gebruikt zit er vaak veel verkalking die niet te zien is. Daardoor wordt de vaat niet echt schoon en gaat de afwasmachine sneller stuk. Daarom biedt Skala.nl een afwasmachine die je kan huren, dit is de Bosch machine. Deze afwasmachine is energiezuinig en heeft ook nog de droog efficiëntie klasse A. Dit houdt in dat de vaat die eruit komt ook echt droog is en niet alsnog met een theedoek afgenomen hoeft te worden.

Waarom kopen als je ook kan huren?

  1. Een gloednieuwe vaatwasser is erg duur, maar je wil hem toch graag in huis omdat het stiekem toch wel erg gemakkelijk is. Door hem te huren zorg je er voor dat je altijd een nieuw apparaat in huis hebt staan met het beste energielabel!
  2. Je hebt altijd een nieuw A-Merk apparaat in huis die je ook nog eens om mag ruilen aan het eind van de huurperiode voor weer het nieuwste, meest energiezuinige model.
  3. Reparaties en onderhoud is altijd gratis, ook worden er geen voorrij kosten berekend. Je weet dus waar je aan toe bent, namelijk 1 vast bedrag per maand.
  4. Mocht de vaatwasser ter plekke niet gerepareerd kunnen worden, dan wordt er een vervangend apparaat geplaatst zodat je wel gewoon door kan blijven wassen.

 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!