Laptop huren of leasen

Op zoek naar een laptop? Skala is jouw ultieme partner voor laptopverhuur, met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige laptops. Lease laptops van merken zoals AsusAcer, Dell en Microsoft voor een voordelige prijs per maand, inclusief helpdesk. Na je bestelling passen we deze indien nodig aan voor de perfecte match.

8 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
8 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Breed assortiment laptop huur

Wil je een laptop huren of te leasen? Kijk dan niet verder dan Skala! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van topmerken merken zoals Acer, Asus, Dell en Microsoft. Of je nu een i3-laptop nodig hebt voor mailen en internetten of een krachtige i7 voor zwaardere taken zoals het gebruiken van Adobe-software, bij Skala vind je alles. Huur jouw laptop voor een goede prijs en geniet van topkwaliteit! Twijfel je nog over welke laptop het beste bij je past? Neem een kijkje bij ons aankoopadvies en vind de ideale match!

De voordelen laptops huren

Een laptop nodig voor je werk of studie? Of is je huidige laptop stuk en dringend aan vervanging toe? Het kopen van een nieuwe laptop kan een behoorlijke uitgave zijn, nog los van de kosten voor de dure reparaties, lange wachttijden voor monteurs en alle andere mogelijke frustraties. Bij Skala begrijpen we dat volledig en daarom bieden wij de mogelijkheid aan om laptops te leasen. Het huren van een laptops in plaat van kopen brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Geen grote uitgaven in één keer

Door de mogelijkheid om elk maand een vast bedrag te betalen, zit je nooit met feit dat je in één keer superveel geld moet uitgeven.

  • Geen onderhoudskosten

Is er iets kapot aan je laptop? Bel ons gerust en we helpen je direct verder! Veel computerproblemen en -vragen kunnen op afstand worden opgelost, dus met jouw toestemming nemen we je laptop op afstand over. Lukt het toch niet op afstand, dan komt het de volgende dag de monteur langs om het probleem op te lossen of het product te vervangen. Je hebt dus geen gedoe of extra kosten.

  • Altijd de nieuwste technologie

Door het huren bij Skala heb je altijd toegang tot de meest recente technologie. Door de verschillende huuropties die Skala biedt, kan je regelmatig je oude laptop omruilen voor een nieuwe. Zo heb je altijd de nieuwste apparatuur! Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden over de omruilservice.

Verschil tussen laptop op afbetaling of huren

Een laptop op afbetaling heeft een aantal nadelen vergeleken met het huren van een laptop. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk. Voordelen die je niet hebt bij een laptop op afbetaling. Een laptop huren heeft dus veel voordelen ten opzichte van het kopen op afbetaling.

Tweedehands laptops huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een huur laptop in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende laptop! Je hebt daarbij de keuze uit compacte laptops van verschillende topmerken zoals Apple, Asus, Dell en Microsoft. Deze refurbished laptops zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch de servicegarantie en kwaliteit wil. We bezorgen de laptop gratis thuis en geven servicegarantie gedurende de hele huurperiode.

Laptop huren Amsterdam

Wij bij Skala.nl vonden het wonen in de grootste studentenstad van Nederland al duur genoeg. Daarom kan je als inwoner van deze stad nu bij Skala.nl goedkoop een laptop leasen van de beste kwaliteit. Ook in Amsterdam komen wij jouw nieuwe laptop gratis bezorgen. Wil je weten wat nog meer de voordelen van een laptop leasen zijn? We leggen het je graag hieronder uit!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je laptop

Is het contract rond en ga je een nieuwe laptop huren? Dan brengen we jouw gehuurde laptop gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk.

Ga je dus bij ons een laptop huren? Op laptops en andere hardware van Skala zit volledige servicegarantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de laptop kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende laptop. Zo kan jij altijd aan het werk. 

Nog vragen? Skala staat voor je klaar!

Ben jij benieuwd welke laptop het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een laptop? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer! Ook kunnen we je adviseren over de levensduur van een laptop en hoe lang deze gemiddeld meegaat.