De nieuwste laptop voor je studie of voor je werk huren?

Zoek je een nieuwe laptop om op te werken of te studeren, maar is het koopbedrag je te veel? Of wil je gewoon onbezorgd gebruik maken van een goede laptop inclusief volledige servicegarantie? Dan is het huren van een gloednieuwe en kwalitatieve laptop zo gek nog niet. Bij Skala huur je laptops van topmerken als HP, Asus en Acer. Je ontvangt niet alleen de laptop en laptoptas, de huur is inclusief onbeperkte helpdesk voor gebruikersvragen. En gaat de laptop kapot? Dan hoef je maar te bellen en wij komen de laptop gratis repareren of zelfs vervangen. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor laptops. Hieronder alle laptops in een overzicht. 

6 artikelen
6 artikelen

Goedkoop je laptop huren bij Skala

Wil je een laptop huren of leasen? Dan zit je helemaal goed bij Skala. Bij ons heb je namelijk genoeg keuze uit echte topmerken. Zo kun je bij ons onder andere kiezen uit laptops van Acer, Asus of bijvoorbeeld HP. Kies je voor een laptop met een i3, geschikt voor internetten en Microsoft Word? Of zoek je een krachtiger type met een i7 processor waarmee je de zwaardere Adobe software zonder enige moeite gebruikt? Bij Skala huur je jouw laptop goedkoop en van de beste kwaliteit!

De pluspunten van onze huur laptops

Iedere laptop heeft zijn eigen specifieke pluspunten. Op de website staan bij iedere laptop, net als bij alle andere producten, uitgebreide productspecificaties en een duidelijke omschrijving. Skala verhuurt laptops van verschillende formaten, met een schermdiagonaal van 14 inch, 15,6 inch of 17,3 inch. Werk of studeer je veel onderweg dan wil je graag een draagbare en makkelijke laptop met een klein scherm. Wil je je laptop alleen thuis gebruiken? Dan is een groter scherm al snel prettiger. Je kiest altijd een laptop die voor jouw situatie geschikt is.

Verschil tussen laptop op afbetaling of leasen

Een laptop op afbetaling heeft een aantal nadelen vergeleken met het huren van een laptop. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk. Voordelen die je niet hebt bij een laptop op afbetaling. Het huren van een laptop heeft dus veel voordelen ten opzichte van het kopen op afbetaling.

Tweedehands laptops huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een huur laptop in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende laptop! Je hebt daarbij de keuze uit compacte laptops van verschillende topmerken als HP, Asus, Toshiba of Lenovo. Daarbij bieden we zowel nieuwe als tweedehands laptops aan. Deze refurbished laptops zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch de servicegarantie en kwaliteit wil. We bezorgen de laptop gratis thuis en geven servicegarantie gedurende de hele huurperiode.

Bezorging, installatie en servicegarantie van je laptop

Is het contract rond en ga je een nieuwe laptop huren? Dan brengen we jouw gehuurde laptop gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk.

Ga je dus bij ons een laptop huren? Op laptops en andere hardware van Skala zit volledige servicegarantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de laptop kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende laptop. Zo kan jij altijd aan het werk. 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke laptop het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een laptop? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!