Laptop huren of leasen tegen een lage prijs voor studie of werk

Zoek je een nieuwe laptop om op te werken of te studeren? Dan is een laptop huren bij Skala.nl echt iets voor jou! Bij Skala.nl kan je laptops huren van topmerken als HP, Asus en Acer voor een lage prijs per maand. De huur is inclusief een helpdesk voor gebruikersvragen. Na je bestelling nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Klik hier om meer te lezen over onze service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor laptops

Bekijk hieronder alle laptops in een overzicht. 

 

3 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
3 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop je laptop huren bij Skala

Wil je een laptop huren of leasen? Dan zit je helemaal goed bij Skala. Bij ons heb je namelijk genoeg keuze uit echte topmerken. Zo kun je bij ons onder andere kiezen uit laptops van Acer, Asus of bijvoorbeeld HP. Kies je voor een laptop met een i3, geschikt voor internetten en Microsoft Word? Of zoek je een krachtiger type met een i7 processor waarmee je de zwaardere Adobe software zonder enige moeite gebruikt? Bij Skala huur je jouw laptop goedkoop en van de beste kwaliteit!

De pluspunten van onze huur laptops

Iedere laptop heeft zijn eigen specifieke pluspunten. Op de website staan bij iedere laptop, net als bij alle andere producten, uitgebreide productspecificaties en een duidelijke omschrijving. Skala verhuurt laptops van verschillende formaten, met een schermdiagonaal van 14 inch, 15,6 inch of 17,3 inch. Werk of studeer je veel onderweg dan wil je graag een draagbare en makkelijke laptop met een klein scherm. Wil je je laptop alleen thuis gebruiken? Dan is een groter scherm al snel prettiger. Je kiest altijd een laptop die voor jouw situatie geschikt is.

Verschil tussen laptop op afbetaling of leasen

Een laptop op afbetaling heeft een aantal nadelen vergeleken met het huren van een laptop. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk. Voordelen die je niet hebt bij een laptop op afbetaling. Een laptop huren heeft dus veel voordelen ten opzichte van het kopen op afbetaling.

Tweedehands laptops huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een huur laptop in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende laptop! Je hebt daarbij de keuze uit compacte laptops van verschillende topmerken als HP, Asus, Toshiba of Lenovo. Daarbij bieden we zowel nieuwe als tweedehands laptops aan. Deze refurbished laptops zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch de servicegarantie en kwaliteit wil. We bezorgen de laptop gratis thuis en geven servicegarantie gedurende de hele huurperiode.

Laptop leasen student

Studeren is tegenwoordig al duur genoeg, daarom is het bij Skala.nl mogelijk om voordelig een laptop te leasen als student. Bovendien zitten op alle laptops die Skala.nl verhuurt volledige servicegarantie. Dit houdt in dat als er gedurende de huurtermijn iets kapot gaat, dat jij dan altijd kan rekenen op onze service: we repareren jouw laptop gratis en brengen als het nodig is een vervangende laptop. Zo ben jij altijd als student voorzien van een werkende laptop.

Laptop huren Amsterdam

Wij bij Skala.nl vonden het wonen in de grootste studentenstad van Nederland al duur genoeg. Daarom kan je als inwoner van deze stad nu bij Skala.nl goedkoop een laptop leasen van de beste kwaliteit. Ook in Amsterdam komen wij jouw nieuwe laptop gratis bezorgen. Wil je weten wat nog meer de voordelen van een laptop leasen zijn? We leggen het je graag hieronder uit!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je laptop

Is het contract rond en ga je een nieuwe laptop huren? Dan brengen we jouw gehuurde laptop gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Bij Skala ben je namelijk altijd verzekerd van een werkend apparaat. Werkt je laptop niet meer goed? Dan komen we deze kosteloos repareren of vervangen zolang het contract loopt. Ook onze service staat dagelijks voor je klaar. Heb je gebruikersvragen of hulp nodig bij het instellen van je e-mail? Dan kan je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk.

Ga je dus bij ons een laptop huren? Op laptops en andere hardware van Skala zit volledige servicegarantie. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kun je altijd rekenen op onze service: we repareren de laptop kosteloos en brengen als het nodig is een vervangende laptop. Zo kan jij altijd aan het werk. 

Laptop leasen? Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke laptop het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een laptop? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!