Omruilservice

Bij Skala.nl staat service hoog in het vaandel. Wij vinden daarom dat je altijd voorzien moet zijn van het nieuwste van het nieuwste of het meest energiezuinige apparatuur.

Wanneer mag ik mijn product omruilen?

Je huurt een apparaat voor 3 of 5 jaar. Afhankelijk van het product kan een gewenste huurtermijn worden geselecteerd. Zo kan je witgoed voor 5 jaar huren. Computers en laptops huur je bij Skala.nl voor 3 jaar. TV’s huur je voor 3 of 5 jaar. Ongeacht de huurtermijn is het bij Skala.nl mogelijk om de gehuurde apparatuur na verloop van drie vijfde deel van de overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model, zo blijf je “up-to-date” met de technische ontwikkelingen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je na 3 jaar bijvoorbeeld geen nieuwe laptop meer nodig hebt maar liever een wasmachine wilt, ook dit is mogelijk bij Skala.nl.

Kan ik mijn apparaat ook omruilen voor iets nieuws?

Ongeacht de huurtermijn is het bij Skala.nl mogelijk om de gehuurde apparatuur na verloop van drievijfde deel van de overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model, zo blijf je “up-to-date” met de technische ontwikkelingen.

Is het nodig om witgoed en keukenapparatuur om te ruilen?

Ja zeker, door de snelle technologische ontwikkelingen zijn wasmachines, drogers en koelkasten die 7 jaar oud zijn niet meer energiezuinig. Als je een wasmachine huurt met energielabel A+++ dan betekent dit niet dat het apparaat na 7 jaar nog steeds energiezuinig is. Hierdoor ga je meer betalen voor je energiekosten. Het is dus slim om oude witgoed apparaten om te ruilen naar het nieuwste model.

Hoe werkt het?

Je sluit de huurovereenkomst voor 3 of 5 jaar bij ons af. Na drievijfde deel mag je een nieuw apparaat uitkiezen. Dus huur je een product 5 jaar dan mag je al na 3 jaar een nieuw product uitkiezen. Je sluit dan weer opnieuw een overeenkomst af. Je mag zelf kiezen welk apparaat je wilt. Wij komen het oude apparaat ophalen en er wordt weer een nieuwe voor je geïnstalleerd. Dit hoeft natuurlijk niet. Je mag er ook voor kiezen je huidige overeenkomst te behouden en geen gebruik te maken van deze omruilservice. 

Je kan een nieuw apparaat uitkiezen op onze website en het aanvraagformulier invullen, of je kan contact met onze klantenservice opnemen. Wij regelen dan direct dat jouw apparaat omgeruild wordt. Bel ons op 088-712 9000 (ma t/m do van 08.30 tot 20.00, vr van 8.30 tot 17.00 & za/zo van 12.00 tot 17.00) .

Meer over Service

Service op producten

Service op jouw laptop of PC