Service op jouw laptop of pc

Ga jij bij Skala.nl een computer of laptop leasen dan geldt ook voor jou de uitgebreide servicegarantie op elektronica. Wanneer je een PC of laptop huurt en er iets stuk gaat aan de hardware komen wij langs voor reparatie. Heb je problemen of vragen over de software? Dan hebben wij onze service uitgebreid met onbeperkte hulp op afstand. Je belt gemakkelijk naar onze computer specialisten op 088 - 712 9031 en wordt direct telefonisch geholpen door onze servicepartner: Computer Care Center.

service bij Skala.nl

Wat doet Computer Care Center?

Computer Care Center biedt jou structureel en preventief onderhoud, reparatie en beveiliging op de gehuurde laptop of computer. Computer Care Center wil niet wachten tot er problemen met computers of computergebruik ontstaan, maar voorkomen voordat ze optreden. De dienstverlening van Computer Care Center richt zich op het geven van advies en daadwerkelijk onderhoud en reparatie. Op die manier hoef je niet eerst met problemen te worden geconfronteerd voordat er effectief wordt ingegrepen. Dat geldt ook op het gebied van cyberveiligheid. Veel Nederlanders zijn namelijk nog onvoldoende beschermd tegen cybercriminaliteit.

Wat mag je verwachten?

Je kan van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bellen naar 088 - 712 9031 voor gebruikersvragen en/of computerproblemen. Heb je bijvoorbeeld vragen over een programma dat op je laptop staat? Bel ons gewoon op en je wordt direct geholpen! Omdat veel computervragen en problemen van afstand opgelost kunnen worden, wordt de laptop met jouw toestemming op afstand overgenomen. Klinkt gek maar dat is erg handig! Je geeft de monteur toestemming om de laptop tijdelijk over te nemen en je ziet precies wat onze monteur op de laptop doet. Wees niet bang, we kijken niet in je persoonlijke foto’s of documenten. Je wordt dus direct geholpen.

Huur je een laptop of computer bij Skala.nl krijg je 4 preventieve onderhoudsbeurten per jaar. Je hoeft hiervoor niks te doen. Je wordt vanzelf door Computer Care Center op de hoogte gebracht om een afspraak te maken voor dit onderhoud. Je ontvangt een professionele virusscanner, zodat je zeker weet dat je veilig kan internetten. Daarnaast ontvang je een veilige back-up van al je bestanden mocht je laptop onherstelbaar beschadigd zijn. Als je een laptop bij Skala.nl huurt, wordt deze helemaal gebruiksklaar gemaakt en thuis aangesloten op randapparatuur, zoals de printer, en op het internet.   

Moet ik betalen als de monteur langs komt?

Als het probleem niet via onze Hulp op Afstand service verholpen kan worden, sturen we een monteur bij je langs. De monteur repareert de laptop of pc bij jou thuis. Mocht dit ter plekke niet lukken dan krijg je een vervangend apparaat zolang jouw apparaat op onze technische dienst staat. Je bent dus altijd voorzien van een werkende laptop.  Ook dit is helemaal gratis en hoort bij de service die Skala.nl biedt. Je hebt dus geen gedoe of extra kosten.

Meer over Service

Service op producten

Omruilservice