Zakelijk huren

Skala.nl is opgericht in 1973 en al 50 jaar lang dé partner voor het huren van huishoudelijke en elektronische apparatuur. Jarenlange ervaring en expertise maken ons tot een betrouwbare partner voor al uw witgoed en andere elektronische apparatuur. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met een 9.

Skala.nl is onderdeel van Elbuco B.V., Elbuco handelt namens meerdere merken, zoals ComputerCareCenter.nl en SmartStudentDeals.nl. 

Wist u al dat we deze succesvolle bedrijfsvoering ook voor de zakelijke markt inzetten? Ook als bedrijf kunt u dus bij Skala.nl terecht. Wanneer u op zoek bent naar grote partijen elektronische apparaten (voornamelijk witgoed) bent u hier aan het juiste adres. Voor woningbouwverenigingen en zorginstellingen bijvoorbeeld biedt verhuur grote voordelen!

Voordelen van huren

U bent als ondernemer op de woningmarkt waarschijnlijk voortdurend op zoek naar mogelijkheden om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Hierbij vormt bijvoorbeeld de jonge generatie woningzoekers een belangrijk onderdeel. Door de veelal onzekere economische situatie zoekt deze jonge generatie, alsmede de steeds groter wordende groep alleenstaanden en ouderen, naar manieren om meer met minder geld te doen. Daarnaast is bezit tegenwoordig geen toverwoord meer, wat kansen biedt voor u als ondernemer. Dankzij Skala.nl is namelijk de aanschaf van dure producten niet langer nodig. Uw doelgroep huurt via uw organisatie de nieuwste A-merk producten tegen lage maandbedragen, waarbij zowel u als uw huurders zo veel mogelijk ontzorgt worden. Uiteraard zijn al onze producten energiezuinig en extra duurzaam.

De mate waarin u duurzaam onderneemt bepaalt voor een belangrijk deel uw imago. Zowel aandeelhouders als klanten verwachten van u dat uw bedrijf een positieve bijdrage levert aan de samenleving. Skala.nl ontwikkelde daarom dit duurzame concept waarbij wordt gedacht in kringlopen in plaats van een eindigende levenscyclus. Uw huurder betaalt niet langer voor bezit, maar voor gebruik van energiezuinige producten. Het levert een energiebesparing op voor Nederlandse huishoudens en het milieu wordt zo min mogelijk belast. U bent op een maatschappelijk verantwoorde manier aan het ondernemen en uw huurder betaalt minder energiekosten!

Zakelijk huren: een win-win situatie!

U biedt als woningcorporatie of zorginstelling uw huurders een extra service, terwijl de volledige verzorging van de apparatuur bij ons ligt. Installatie en eventuele reparatie worden namelijk, zonder bijkomende kosten, door Skala.nl uitgevoerd. De professionele bezorging en installatie wordt gedaan door gespecialiseerd personeel dat regelmatig bijgeschoold wordt. Kan een apparaat niet ter plekke gerepareerd worden? De huurder ontvangt van ons een vervangend apparaat. Kortom: een win-win situatie voor huurder en corporatie!  

U kunt bij Skala.nl terecht voor onder andere wasmachines, wasdrogers, afwasmachines, koelkasten, vrieskasten, koelvriescombinaties en fornuizen van A-merken zoals Bosch, Samsung en Liebherr. Neem contact op voor de vele mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie of advies over zakelijk huren bij Skala.nl? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088-712 9010 (ma t/m vr 08:30-17:00) of stuur een e-mail naar business@elbuco.nl. Wij staan u graag te woord!

Persoonlijke informatie

* Alle velden gemarkeerd met een * behoren ingevuld te worden