Elektrische fiets leasen

Bij Skala lease je eenvoudig en goedkoop een fiets met elektrische ondersteuning. De lease van de e-bike is inclusief gratis jaarlijks onderhoud en wordt schade aan de fiets volledig hersteld. De fiets wordt geleverd inclusief een hoogwaardig Abus Iven kettingslot, dit slot is als beste uit de test gekomen bij de ANWB slotentest van 2022. Na je aanvraag stemmen we samen de bestelling af op jouw wensen. Lees meer over onze werkwijze en service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor elektrische fietsen.

Bekijk hieronder ons e-bike aanbod. 

4 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
4 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig een elektrische fiets leasen bij Skala

‘Alsof ik constant de wind in mijn rug heb’. Zo omschrijven veel mensen het gevoel van rijden op een e-bike, een elektrische fiets. En dat is een prettig gevoel. Maar let op: een elektrische fiets is geen brommer. Er moet nog wel getrapt worden, maar de fietsmotor biedt daarbij verlichting. Het zware werk wordt zo verdeeld over de fietser en het motortje. Ideaal, voor de lange afstanden of wanneer je wat ondersteuning nodig hebt.

Waarom een e-bike leasen?

Denk je erover een elektrische fiets aan te schaffen? Zelfs een goedkope elektrische fiets is voor de meeste mensen nog erg prijzig. Een goedkope elektrische fiets is vaak ook niet van goede kwaliteit, de accu gaat bijvoorbeeld maar kort mee of het motortje van de fiets maakt veel lawaai. De oplossing: een elektrische fiets leasen. Leasen is namelijk makkelijker dan een elektrische fiets nemen op afbetaling en geeft je vele voordelen waaronder een doorlopende servicegarantie!

Een elektrische fiets leasen voor de lange termijn

Lease een elektrische fiets voor de lange termijn en geniet van moeiteloos fietsen, milieuvriendelijk vervoer en de vrijheid om te gaan waar je wilt. Met een elektrische fiets hoef je je geen zorgen te maken over files, parkeerproblemen of vermoeide benen. Bovendien kun je profiteren van de nieuwste technologie en de nieuwste modellen zonder een grote investering te doen. Lease een elektrische fiets en ontdek een nieuwe manier van reizen, terwijl je geld bespaart en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

De elektrische fietsen van Skala

Het leasen van een elektrische fiets neemt steeds meer toe. Skala biedt je de mogelijkheid om tegen een bedrag per maand zorgeloos te fietsen op een gloednieuwe fiets naar keuze. Bij de lease van een e-bike heb je recht op; het gebruik van de fiets naar keuze, gratis jaarlijks onderhoud en binnen 48 uur reparatie van de fiets. Schades aan de fiets worden volledig hersteld. Inclusief Pech Onderweg Service en bij diefstal direct een nieuwe fiets. Zelfs wanneer de fiets mee is op vakantie. Kortom; geen verrassingen, altijd onbezorgd fietsen.

Bezorging, uitleg en servicegarantie van je fiets

Is het contract rond en ga je een mooie e-bike leasen bij ons? Dan bezorgen we de elektrische fiets gratis bij je thuis en leggen we het nodige uit. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Ook voor de servicegarantie van jouw elektrische fiets staan wij garant. 

Dat betekent:

  • 100% Fietsgarantie
  • 100% accugarantie
  • Inclusief reparatie en onderhoud

Wat je verder nog mag verwachten:

  • Inclusief jaarlijks onderhoud
  • Inclusief reparaties
  • Schade aan de fiets wordt volledig hersteld
  • Pech Onderweg Service
  • Bij diefstal nieuwe fiets geleverd onder voorwaarden
  • Bedrag per maand
  • Altijd de nieuwste fiets

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke elektrische fiets het beste bij jou past of wil je meer weten over het leasen van een elektrische fiets? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!