Onze service bij het huren van een fiets

Onze service bij het huren van een fiets

Van deskundig advies tot jaarlijks onderhoud, ontdek hoe het huren van een fiets niet alleen een praktische keuze is, maar ook een kans biedt om te genieten van uitstekende service op twee wielen.

Onbezorgd fietsen

Bij het huren van een fiets wordt door ons gedurende de huurperiode gratis service verleent. Dit zorgt ervoor dat jij onbezorgd kunt fietsen. Voor een vast maandelijks bedrag geniet je van 100% fiets- en accugarantie op een gloednieuwe fiets naar keuze. Concreet betekent dat je recht hebt op de volgende services:

  • Gratis jaarlijks preventief onderhoud. Zo voorkom je onverwachte reparaties.
  • Eventuele reparaties en daarbij horende onderdelen worden door ons vergoedt. Uiteraard wel alleen als je de fiets normaal hebt gebruikt.
  • Schades aan de fiets worden volledig hersteld.
  • Je hebt 24/7 in Nederland én in Europa Pech Onderweg Service. Heb je een leuk fietstochtje en krijg je pech? Dan word je door de Pech Onderweg Service weer teruggebracht naar je beginlocatie of de dichtstbijzijnde fietsenmaker.

Geen verrassingen, alleen onbezorgd fietsen.

Extra voordelen

Het huren van een fiets biedt nog meer voordelen die de fietservaring naar een hoger niveau tillen. Bij diefstal ontvang je namelijk onder voorwaarden direct een nieuwe fiets. Het maandelijkse bedrag zorgt daarnaast voor financiële duidelijkheid, terwijl je profiteert van de nieuwste fietsmodellen.

Fiets huren

Wil jij ook gebruik maken van onze uitstekende service? Kies dan voor het huren van een fiets op Skala.nl!