Elektrische fiets leasen?

Bij Skala lease je eenvoudig een BesV fiets met elektrische ondersteuning. De lease van de e-bike is inclusief gratis jaarlijks onderhoud en wordt schade aan de fiets volledig hersteld. De fiets wordt geleverd inclusief een hoogwaardig Abus Iven kettingslot, dit slot is als beste uit de test gekomen bij de ANWB slotentest van 2022. Na je aanvraag stemmen we samen de bestelling af op jouw wensen. Lees meer over onze werkwijze en service. We helpen je ook graag op weg met ons aankoopadvies voor elektrische fietsen.

Bekijk hieronder ons e-bike aanbod. 

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Voordelig je E-bike leasen bij Skala.nl

E-Bike lease via Skala is een hele goede manier om te genieten van een heerlijke fietsstocht, ook als je geen grote investering kan doen. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld een keer een fietstocht wil maken of bijvoorbeeld naar je werk moet. Bij Skala.nl kan jij gemakkelijk een elektrische fiets leasen. Bij ons vind je namelijk voordelig de beste elektrische fietsen of E-trekking fietsen!

Elektrische fiets leasen via Skala

Het leasen van een elektrische fiets bij Skala is heel eenvoudig. Met een ruim aanbod elektrische fietsen van topmerken als BESV of BEONE ben je namelijk verzekerd van een goede fiets. De elektrische fietsen zijn ideaal voor een heerlijke buitenrit om van de natuur te genieten of naar je werk te gaan! 

Bezorging, uitleg en servicegarantie van je fiets

Het leasen van een elektrische fiets neemt steeds meer toe. Skala biedt je de mogelijkheid om tegen een bedrag per maand zorgeloos te fietsen op een gloednieuwe fiets naar keuze. Bij de lease van een e-bike heb je recht op; het gebruik van de fiets naar keuze, gratis jaarlijks onderhoud en binnen 48 uur reparatie van de fiets. Schades aan de fiets worden volledig hersteld. Inclusief Pech Onderweg Service en bij diefstal direct een nieuwe fiets. Zelfs wanneer de fiets mee is op vakantie. Kortom; geen verrassingen, altijd onbezorgd fietsen.

Is het contract rond en ga je een mooie e-bike leasen bij ons? Dan bezorgen we de elektrische fiets gratis bij je thuis en leggen we het nodige uit. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar er is meer. Ook voor de servicegarantie van jouw elektrische fiets staan wij garant. 

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welk elektrische fiets het beste bij jou past of wil je meer weten over het leasen van een E-bike? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!