Wasmachine huren in Amsterdam

Wij bij Skala vonden, het wonen in Amsterdam is al duur genoeg. Zeker wanneer je je huis of appartement ook nog eens moet inrichten en aankleden met allerlei dure, maar vaak onmisbare apparaten. Een wasmachine bijvoorbeeld. We kunnen niet zonder, maar eigenlijk vindt niemand het leuk om hier geld aan uit te geven. Toch wil je het liefste wel een nieuw apparaat,  immers moet de wasmachine wel een tijd mee kunnen gaan. Wij bij Skala bedachten daarom een oplossing voor je. Vanaf nu kun je namelijk een wasmachine huren in Amsterdam! De voordelen van huren? We leggen het je graag uit!

Voordelen van een wasmachine huren

Een wasmachine huren is voor iedereen mogelijk. Of je nu particulier, bedrijf of bijvoorbeeld een wasmachine zoekt voor in je studentenhuis. Huur biedt namelijk de mogelijkheid om de prijs per maand door alle huisgenoten te verdelen. Zo wordt het helemaal een goedkope oplossing! Sowieso is huren een stuk goedkoper dan kopen. Immers heb je voor een vast laag bedrag per maand één van de nieuwste apparaten in huis. Witgoed producten van Skala hebben namelijk allemaal een A energielabel. Dat scheelt ook nog eens op de energierekening! Bovendien zal je kleding schoner dan ooit worden dankzij de inzet van de nieuwste technieken door topmerken zoals Bosch, Miele of Samsung.

Je bepaalt zelf hoe lang je de wasmachine wilt huren: 5, 7 of 10 jaar. Hoe langer je huurt, hoe lager de huurprijs per maand. Dat kan dus heel voordelig worden!  Bang dat je apparaat in de tussentijd kapot gaat hoef je niet te zijn. Onze apparaten worden uitvoerig geïnspecteerd voor ze worden verhuurd. Mocht er toch iets kapot gaan, dan komen wij het voor je repareren. Dit alles zit in de huurprijs inbegrepen. Kortom, je loopt eigenlijk geen enkel risico.

Ons doel? Jou helemaal ontzorgen. Heb je een wasmachine naar wens gevonden? Wij komen je witgoed gratis bij jou in Amsterdam bezorgen. Ook de installatie is voor onze rekening. Het huren van een wasmachine is dus misschien wel een beter idee dan je in eerste instantie zou denken! Veel Skala klanten huren witgoed vanwege de zorgeloze service.

Profiteer extra!

De echte koopjesjagers kunnen hun hart ophalen: we verhuren ook tweedehands witgoed. Nog goedkoper, maar met dezelfde garanties.  Dat is nog eens mooi meegenomen!

Neem contact op met onze klantenservice

Heb je nog vragen of opmerkingen of wil je meer weten over de voorwaarden van het huren bij Skala? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen tot 17.00 uur via het telefoonnummer 088 – 712 9000. U kunt ook e-mailen naar klantenservice@skala.nl of gebruik de chatfunctie op onze website – dan heeft u binnen een paar minuten antwoord van één van onze medewerkers!