Profiteer nu van het Elbuco Service Pakket, inclusief Robijn wasmiddelabonnement

Voor slechts € 5,95 per maand extra maak je gedurende de gehele huurperiode gebruik van de voordelen van het Elbuco Service Pakket. 
Een van de voordelen van het Elbuco Service Pakket is het wasmiddelabonnement. Met dit abonnement ontvang je ieder jaar 2 flessen Robijn Klein en Krachtig. Dit staat gelijk aan 246 wasbeurten. Dit is het gemiddelde aantal wasbeurten per jaar bij een gemiddeld huishouden. Het eerste jaar ontvang je het wasmiddel pakket direct bij de installatie van je wasmachine. De daaropvolgende jaren ontvang je op vaste momenten via PostNL Robijn Klein en Krachtig. Op deze manier ben je altijd voorzien van wasmiddel, heb je geen gedoe met het sjouwen van zware flessen en hoef je niet meer op ongelegen momenten kosten te maken voor wasmiddel.

 

Robijn
Robijn Klein en Krachtig is één van de bekendste wasmiddel merken in Nederland. Het is een zeer geconcentreerd wasmiddel waarbij je aan 35 ml per wasbeurt genoeg hebt. Met Robijn Klein en Krachtig haal je topkwaliteit in huis! Je ontvangt bij Skala.nl niet alleen een A-kwaliteit wasmachine maar ook nog eens het beste wasmiddel. Het pakket bestaat uit 2 4.32 liter flessen. Deze flessen zijn voor alle kleuren was. Dit geconcentreerde wasmiddel bevat kleurbeschermers waardoor kleuren langer behouden blijven, zelfs bij het veelvuldig wassen. Met Robijn Klein en Krachtig color kan zowel witte, bonte en zwarte/donkere was zonder zorgen worden gewassen. Alle kleuren was worden grondig gereinigd terwijl het kleuren levendig en helder houdt en heerlijk fris ruikt.

 

Buiten de services die je standaard van ons ontvangt, biedt het Elbuco Service Pakket aanvullende services. Hieronder zie je welke services je van ons mag verwachten wanneer je het Elbuco Service Pakket hebt afgesloten:

 1. Wij staan voor goede service en onderhoud. Niets zo vervelend wanneer een product onverhoopt kapotgaat. Net op het moment dat je het product weer wil gebruiken. Om dit te voorkomen biedt Elbuco een preventieve servicebeurt aan. Je ontvangt hiervoor een oproep om gedurende de looptijd van de overeenkomst gebruik te maken van deze preventieve servicebeurt. Eventuele kosten voor het vervangen van onderdelen is uiteraard voor rekening van Elbuco.
 2. Ondanks de preventieve servicebeurt kan het gebeuren dat je product toch kapot gaat. Wanneer je een vervangend product ontvangt krijg je standaard een vergelijkbaar vervangend product, bij het Elbuco Service Pakket krijg je altijd een nieuwer, groter en/of luxer model als vervangend product, tenzij wij vermoeden dat er sprake is van opzet of grove nalatigheid.
 3. Ga je verhuizen? Dan komen wij het product kosteloos voor je verhuizen en opnieuw installeren van je oude naar je nieuwe woonadres. Dit kan maximaal 1 keer per jaar als de overeenkomst nog loopt.
 4. Ingeval je onverhoopt tijdens de looptijd van de Overeenkomst komt te overlijden, vervalt voor je nabestaanden de verplichting het leasebedrag te betalen vanaf het moment dat Elbuco schriftelijk door de nabestaande(n) van het overlijden op de hoogte is gesteld. In dit geval kunnen de nabestaanden een keuze maken uit de volgende opties:
  - Het geleasede product mag kosteloos gehouden worden en de leaseovereenkomst wordt stopgezet. Elbuco is in dat geval niet gehouden tot onderhoud, reparaties of het ophalen van het Product 
  - De overeenkomst kan overgezet worden naar een nabestaande waarna de nabestaande de resterende huurtermijn gebruik blijft maken van het product én de services op het product. Indien nodig komt Elbuco het product verplaatsen naar een andere locatie.
  - De overeenkomst mag ook kosteloos opgezegd worden en het product wordt door Elbuco opgehaald.
 5. In een tijd waarin persoonlijk contact steeds vluchtiger wordt bieden wij juist een vast contactpersoon aan die jouw dossier gedurende de looptijd van de overeenkomst beheert. Bij eventuele vragen over de werking van het product, over betalingen of over andere vragen over je overeenkomst kun je terecht bij jouw vaste contactpersoon die voor jouw de juiste mensen weet te vinden om je vragen te beantwoorden.

Ontdek hier het ruime assortiment wasmachines van Skala en upgrade je wasroutine. Start nu met huren van een nieuwe wasmachine bij Skala.nl.

 

4 producten(en)