Levertijden, bezorging en installatie

Betaal ik voor een bezorging of installatie?

Als je een bestelling hebt geplaatst, neemt onze klantenservice telefonisch contact met je op. Samen bespreken we jouw persoonlijke wensen. Vervolgens maakt onze klantenservice een afspraak met je om het product te komen bezorgen. En ja,bezorgen en installeren doen wij helemaal gratis!

Wij bezorgen je apparaat niet alleen gratis. Wij installeren het ook meteen vakkundig, zodat je er direct van kunt genieten. Eveneens gratis. Bovendien leggen we je uit hoe het apparaat werkt, zodat je weet hoe je het moet bedienen. Onze monteur vertrekt pas, als je helemaal tevreden bent!

Welke documenten heb ik nodig voor een huurovereenkomst met Skala.nl?

Een geldig legitimatiebewijs, loonstrook of uitkeringsbewijs, een bankpas en een recent bankafschrift (hele maand) met het juiste adres. Wij verzoeken je deze documenten klaar te leggen op de dag dat de gehuurde apparatuur wordt afgeleverd. Hierover krijg je ook nog een mailtje nadat we je bestelling hebben afgerond, zodat je gemakkelijk kan terugvinden wat je klaar moet leggen.

Wanneer heb ik het product in huis?

Daar heb je zelf invloed op: na acceptatie krijg je via mail/sms een link naar ons online planningsprogramma. Hier kan je een datum plannen die voor jou het beste uitkomt. Houd er wel rekening mee dat je zelf thuis moet zijn bij levering. Wij bezorgen doordeweeks tussen 08:30 en 17:00. Als een monteur vertraging heeft, is het mogelijk dat er ook na 17:00 bezorgd wordt. Je krijgt één werkdag voor jouw geplande datum een mail/sms met het tijdvak waarin wij komen bezorgen. 

Nemen jullie mijn oude apparaat ook mee?

Je kan jouw oude elektrische apparaat meegeven aan onze monteur. Dit kan je ook doen met andere kleinere oude elektrische apparaten zoals een oud mobieltje of een strijkijzer. Wanneer je deze oude producten meegeeft aan onze monteur is dit niet het einde van dit product. Het is een nieuw begin. Wij werken samen met Wecycle. Dit betekent dat wij afgedankte elektrische apparaten afgeven en optimaal laten recyclen tot nieuwe grondstoffen. Hiervan kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt.

Meer over Bestellen:

Bestellen op Skala.nl