Bestellen op Skala.nl

Op Skala.nl bestel je gemakkelijk en simpel. Binnen een paar stappen heb je snel je bestelling geplaatst.

Hoe bestel ik op Skala.nl?

  • Stap 1: Product selecteren

Kies het product wat je graag wilt hebben.

stap1 product selecteren

  • Stap 2: Product bestellen

Klik vervolgens op: Snel in huis, klik hier om het product te bestellen.

product bestellen

  • Stap 3: Contact gegevens

Waar mogen we het product bezorgen en installeren? Vul hier je persoons- en adresgegevens in en klik op de button "Neem snel contact met mij op". 

neem snel contact op

 

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Je ontvangt van Skala.nl een bestelbevestiging in je mailbox met jouw bestelling. Binnen 1 werkdag wordt je teruggebeld om de bestelling compleet te maken. Tijdens dat telefoongesprek kan je ook eventuele vragen stellen over het product of over de overeenkomst. Wil je toch een ander product of heb je het gekozen product niet meer nodig hebt dan kan je dit altijd kenbaar maken aan onze klantenservice. Zij kunnen jouw bestelling kosteloos annuleren of kunnen samen met jou bekijken welk product wel bij jouw persoonlijke wensen past.  

Word ik BKR gecheckt?

Wij maken geen gebruik van het Bureau Krediet Registratie. Jouw aanvraag wordt door Skala.nl zorgvuldig gecontroleerd. Om de financiële risico's te beperken wordt  –als onderdeel van ons acceptatieproces- een kredietwaardigheidstoets bij Focum gedaan. Ook kijken wij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Huur je eenmaal bij Skala.nl, maar blijkt dat je het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.

Meer over Bestellen:

Levertijden, bezorging en installatie.