Profiteer nu van het Elbuco Service Pakket, inclusief muurbeugel

Voor slechts € 3,95 per maand extra maak je gedurende de gehele huurperiode gebruik van de voordelen van het Elbuco Service Pakket. 

Met de Vogel's TV Muurbeugel van Skala hoef je je geen zorgen meer te maken over het kopen en ophangen van een muurbeugel.  De monteurs van Skala bezorgen en installeren de TV samen met de beugel gratis bij je thuis. Onze goed opgeleide monteurs hangen vervolgens de muurbeugel voor jou op en installeren de TV er meteen aan vast. Zo kan je meteen genieten van veilig en stijlvol tv kijken. Kies vandaag nog voor deze handige extra service en geniet jarenlang van een geweldige kijkervaring.

 

Buiten de services die je standaard van ons ontvangt, biedt het Elbuco Service Pakket aanvullende services. Hieronder zie je welke services je van ons mag verwachten wanneer je het Elbuco Service Pakket hebt afgesloten:

 1. Wij staan voor goede service en onderhoud. Niets zo vervelend wanneer een product onverhoopt kapotgaat. Net op het moment dat je het product weer wil gebruiken. Om dit te voorkomen biedt Elbuco een preventieve servicebeurt aan. Je ontvangt hiervoor een oproep om gedurende de looptijd van de overeenkomst gebruik te maken van deze preventieve servicebeurt. Eventuele kosten voor het vervangen van onderdelen is uiteraard voor rekening van Elbuco.
 2. Ondanks de preventieve servicebeurt kan het gebeuren dat je product toch kapot gaat. Wanneer je een vervangend product ontvangt krijg je standaard een vergelijkbaar vervangend product, bij het Elbuco Service Pakket krijg je altijd een nieuwer, groter en/of luxer model als vervangend product, tenzij wij vermoeden dat er sprake is van opzet of grove nalatigheid.
 3. Ga je verhuizen? Dan komen wij het product kosteloos voor je verhuizen en opnieuw installeren van je oude naar je nieuwe woonadres. Dit kan maximaal 1 keer per jaar als de overeenkomst nog loopt.
 4. Ingeval je onverhoopt tijdens de looptijd van de Overeenkomst komt te overlijden, vervalt voor je nabestaanden de verplichting het leasebedrag te betalen vanaf het moment dat Elbuco schriftelijk door de nabestaande(n) van het overlijden op de hoogte is gesteld. In dit geval kunnen de nabestaanden een keuze maken uit de volgende opties:
  - Het geleasede product mag kosteloos gehouden worden en de leaseovereenkomst wordt stopgezet. Elbuco is in dat geval niet gehouden tot onderhoud, reparaties of het ophalen van het Product 
  - De overeenkomst kan overgezet worden naar een nabestaande waarna de nabestaande de resterende huurtermijn gebruik blijft maken van het product én de services op het product. Indien nodig komt Elbuco het product verplaatsen naar een andere locatie.
  - De overeenkomst mag ook kosteloos opgezegd worden en het product wordt door Elbuco opgehaald.
 5. In een tijd waarin persoonlijk contact steeds vluchtiger wordt bieden wij juist een vast contactpersoon aan die jouw dossier gedurende de looptijd van de overeenkomst beheert. Bij eventuele vragen over de werking van het product, over betalingen of over andere vragen over je overeenkomst kun je terecht bij jouw vaste contactpersoon die voor jouw de juiste mensen weet te vinden om je vragen te beantwoorden.

 

Beleef bioscoopkwaliteit in je woonkamer. Ontdek hier het ruime assortiment televisies van Skala.nl. 

 

4 producten(en)