Profiteer nu van het Elbuco Service Pakket, inclusief spellenpakket

Voor slechts € 4,95 per maand extra maak je gedurende de gehele huurperiode gebruik van de voordelen van het Elbuco Service Pakket. 
Een van de voordelen van het Elbuco Service Pakket is het spellenpakket. Speel direct EA Sports FC, Spiderman of EA Sports F1 op je gloednieuwe Spelcomputer. Zo heb je altijd de leukste spelletjes in huis voor eindeloos game plezier. Met dit pakket bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. We bezorgen het pakket netjes bij je thuis op hetzelfde moment dat wij jouw nieuwe TV en spelcomputer komen installeren. Zo kan je meteen optimaal genieten van je nieuwe spullen!

Buiten de services die je standaard van ons ontvangt, biedt het Elbuco Service Pakket aanvullende services. Hieronder zie je welke services je van ons mag verwachten wanneer je het Elbuco Service Pakket hebt afgesloten:

 1. Wij staan voor goede service en onderhoud. Niets zo vervelend wanneer een product onverhoopt kapotgaat. Net op het moment dat je het product weer wil gebruiken. Om dit te voorkomen biedt Elbuco een preventieve servicebeurt aan. Je ontvangt hiervoor een oproep om gedurende de looptijd van de overeenkomst gebruik te maken van deze preventieve servicebeurt. Eventuele kosten voor het vervangen van onderdelen is uiteraard voor rekening van Elbuco.
 2. Ondanks de preventieve servicebeurt kan het gebeuren dat je product toch kapot gaat. Wanneer je een vervangend product ontvangt krijg je standaard een vergelijkbaar vervangend product, bij het Elbuco Service Pakket krijg je altijd een nieuwer, groter en/of luxer model als vervangend product, tenzij wij vermoeden dat er sprake is van opzet of grove nalatigheid.
 3. Ga je verhuizen? Dan komen wij het product kosteloos voor je verhuizen en opnieuw installeren van je oude naar je nieuwe woonadres. Dit kan maximaal 1 keer per jaar als de overeenkomst nog loopt.
 4. Ingeval je onverhoopt tijdens de looptijd van de Overeenkomst komt te overlijden, vervalt voor je nabestaanden de verplichting het leasebedrag te betalen vanaf het moment dat Elbuco schriftelijk door de nabestaande(n) van het overlijden op de hoogte is gesteld. In dit geval kunnen de nabestaanden een keuze maken uit de volgende opties:
  - Het geleasede product mag kosteloos gehouden worden en de leaseovereenkomst wordt stopgezet. Elbuco is in dat geval niet gehouden tot onderhoud, reparaties of het ophalen van het Product 
  - De overeenkomst kan overgezet worden naar een nabestaande waarna de nabestaande de resterende huurtermijn gebruik blijft maken van het product én de services op het product. Indien nodig komt Elbuco het product verplaatsen naar een andere locatie.
  - De overeenkomst mag ook kosteloos opgezegd worden en het product wordt door Elbuco opgehaald.
 5. In een tijd waarin persoonlijk contact steeds vluchtiger wordt bieden wij juist een vast contactpersoon aan die jouw dossier gedurende de looptijd van de overeenkomst beheert. Bij eventuele vragen over de werking van het product, over betalingen of over andere vragen over je overeenkomst kun je terecht bij jouw vaste contactpersoon die voor jouw de juiste mensen weet te vinden om je vragen te beantwoorden.

Laat je gamingdroom werkelijkheid worden. Huur nu een Spelcomputer bij Skala.nl.

 

4 producten(en)