Een Koelvriescombinatie kopen? Huren is de oplossing!

Wil je niet meer in een keer een grote investering doen maar kleine maandelijkse bedragen betalen en genieten van onbeperkte servicegarantie, kies dan voor huren i.p.v kopen.  Als de koelvriescombinatie niet meer werkt tijdens de huurperiode krijg je direct een vervangend apparaat en maak je gebruik van een kosteloze reparatie. Verder kun je na 60% van de huurtermijn een gloednieuwe koelvriescombinatie uitkiezen. Er zijn dus alleen maar voordelen om te kiezen voor huren in plaats van een koelvriescombinatie kopen! Bij Skala huur je heel eenvoudig en snel je nieuwe lease koelvriescombinatie van topmerken zoals SamsungLGBosch of Whirpool.

18 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
18 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kopen vs Huren

Het kopen van een koelvriescombinatie kan een enorme investering zijn die niet altijd mogelijk is.  Skala biedt daarom de optie tot huur aan, hierbij betaal je maandelijks een klein bedrag per maand. Verder wordt alles voor je geregeld, zo wordt de koelvriescombinatie gratis geleverd en geïnstalleerd. Door de hoge mate van service die huren oplevert kun je ook gebruik maken van een vervangende koelvriescombinatie bij schade. Dit is ook geheel kosteloos. Bij kopen komt de koelvriescombinatie wel in je bezit maar naarmate je het product langer hebt komen hier gebreken aan. Als je een koelvriescombinatie huurt bij Skala mag je na 3/5de deel van de huurtermijn een gloednieuwe koelvriescombinatie uitkiezen, je krijgt dus weer de allernieuwste versie van de koelvriescombinatie. Huren is dus een goed alternatief!

Kopen op afbetaling en in termijnen betalen

Een koelvriescombinatie op afbetaling kopen lijkt een goede optie als je niet het hele bedrag in een keer kan betalen. Maar het huren van een koelvriescombinatie biedt veel meer voordelen dan het kopen en in termijnen betalen. Je hebt onbeperkte servicegarantie als de koelvriescombinatie kapot gaat. En ook mag je na 60% van de looptijd weer een gloednieuwe variant uitkiezen van je koelvriescombinatie. Deze service heb je niet als je kiest voor kopen op afbetaling dus het betalen in termijnen. Als je gebruikersvragen hebt kun je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk en worden al je vragen of problemen opgelost, de hulp die je niet kan verwachten bij het op afbetaling kopen van een koelvriescombinatie.

Dus het huren van een apparaat biedt veel meer voordelen dan het kopen of in termijnen betalen van een product.

Tweedehands koelvriescombinatie huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een koelvriescombinatie in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende koelvriescombinatie! Deze refurbished koelvriescombinaties zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de koelvriescombinatie gratis bij je thuis!

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welk apparaat het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een apparaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!