Bij Skala huur je een complete 2.1 of 5.1 Home Cinema Set voor een vast bedrag per maand! Zo sta je achteraf niet voor onverwachte kosten. Daarnaast wordt de geluidsinstallatie ook nog eens helemaal gratis bij je geïnstalleerd en krijg je servicegarantie zolang je contract loopt. Dat is nog eens aantrekkelijk huren!

 

Bekijk hieronder ons actuele assortiment en huur jouw geluidsinstallatie direct online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een geluidsinstallatie huren bij Skala

Als je naar muziek luistert wil je natuurlijk meegenomen worden in het moment. Lekker naar je eigen muziek luisteren tijdens je bezigheid of ter ontspanning. Dat wil je met geluidskwaliteit van de bovenste plank. 

Een geluidsinstallatie huren bij Skala betekent dat je altijd de beste Home Cinema Set hebt! Wij hebben namelijk de beste A-merken. Voor een klein bedrag per maand ben je dus voorzien van een complete ervaring.

De kwaliteit van het geluid

Bij een geluidsinstallatie wil je natuurlijk de beste geluidskwaliteit voor een goede prijs. In de praktijk zien we dat veel mensen vaak lang zoeken naar deze combi. Niet gek als je kwalitatief zuiver geluid wilt voor alle genres. Goed geluid met diepe klanken in zowel de hoge, midden en lage tonen is zeldzaam. Maar heb je zo’n geluidsinstallatie gevonden, dan word je helemaal ondergedompeld in de muziek. Dit is al mogelijk met een goede 3.1 en 5.1 geluidsinstallatie!

De beste en vetste geluidsset huren voor thuis

Bij Skala ben je verzekerd van de beste geluidsinstallaties met kwalitatief helder en harmonieus geluid. Dit betekent dat je zorgeloos geniet van alle genres in zowel de hoge, midden als lage tonen. Muziek afspelen gaat heel gemakkelijk. Je schuift je iPhone of iPod in de daarvoor gemaakte docking of verbindt deze met de iOS direct play functie. Druk op play en je wordt gelijk helemaal opgenomen in de muziek. Alsof dat nog niet genoeg is: de Home Cinema Sets komen met DVD en Blu-ray speler. Het geluid is zo krachtig en zuiver dat je onderdeel wordt van de film!

Nog goedkoper geluid huren voor thuis? Bekijk ook onze tweedehandse Home Cinema Set. Ook deze huur je eenvoudig bij Skala!

Bezorging, installatie en servicegarantie van je geluidsinstallatie

Is het contract rond en ga je een topkwaliteit systeem voor het geluid huren voor thuis? Dan brengen we jouw gehuurde geluidsinstallatie gratis bij je thuis en sluiten we deze ook nog eens gratis aan. Dat is het minimale wat je kunt verwachten van onze service, maar natuurlijk niet het enige. Ook voor de servicegarantie van jouw geluidsinstallatie staan wij garant.

Ga je dus bij ons een geluidsset huren? Dan beloven we je contractueel dat we deze kosteloos komen repareren. Is je gehuurde geluidsinstallatie niet meer te repareren? Dan vervangen we deze kosteloos.

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welke Home Cinema Set het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een geluidsinstallatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!