Black Friday bij Skala.nl!

Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving in Amerika staat bekend als de aftrap voor de kerstinkopen. Winkelketens in Amerika maar ook in Nederland beginnen op Black Friday met mega scherpe aanbiedingen zodat iedereen goedkoop kerstinkopen kan doen.

Ook bij Skala.nl kan je profiteren van mega scherpe aanbiedingen op Black Friday! Dit is hét moment om nieuwe apparaten te gaan huren voor een super laag bedrag per maand. De deals zijn al vanaf 7 november te bestellen en de acties lopen tot en met maandag 28 november! Heel de maand Black Friday bij Skala dus! Op maandag 28 november is het feest nog niet afgelopen, dan profiteer je namelijk van de Cybermonday deals! Ook dit zijn geweldige deals, waar je tot 6 december (!) van kan profiteren!

Hoe werkt het?

Je ontvangt op 7 of 8 november een speciale Black Friday nieuwsbrief van Skala.nl. In deze nieuwsbrief staat de eerste Black Friday deal die Skala in petto heeft. 

Er komen verschillende apparaten voorbij zoals o.a. een Samsung televisie, een televisie in combinatie met een prachtige soundbar en een hele scherpe deal op verschillende wasmachines en drogers. En dan is dit nog niet eens alles! Wil jij er als eerste bij zijn? Zorg dan dat je maandag 7 november gelijk Skala.nl checkt voor alle deals! Dit wil je niet mislopen!

Algemene voorwaarden:

  • Deze actie is niet te combineren met andere promotionele acties van Skala.nl.
  • De acties zijn alleen geldig t/m 28 november.
  • De korting geldt alleen op een nieuw contract bij Skala.nl.
  • Elke actie geldt zolang de voorraad strekt. 
  • Per geselecteerde actie zijn er aanvullende voorwaarden die in combinatie met deze voorwaarden gelden.
  • Skala.nl houdt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
  • Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden.