Bosch EXCLUSIV

Wat is Bosch EXCLUSIV?

Bosch EXCLUSIV

Bosch EXCLUSIV zijn speciale huishoudelijke apparaten van het merk Bosch. Deze apparaten van Bosch beschikken over extra's functies op het gebied van technologie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid die de standaardmodellen van Bosch niet hebben. Zo beschikken wasmachines uit het Bosch EXCLUSIV aanbod over een aquaStop. Deze aquastop voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in de wasmachine zelf. Bovendien zijn deze apparaten alleen maar beschikbaar bij winkels die door Bosch zelf goed gekeurd zijn. Skala.nl is een van deze winkels, waar jij deze speciale huishoudelijke apparaten van Bosch kan huren. Dus wil jij een wasdroger, wasmachine of koelvriescombinatie van topkwaliteit, bekijk dan ons huuraanbod van Bosch EXCLUSIV apparaten.

Bosch EXCLUSIV wasmachine

Bosch EXCLUSIV - Wasmachine

Kies jij voor een Bosch EXCLUSIV wasmachine dan betekent dit voor jou dat jij beschikt over een wasmachine met de volgende extra functies:

  • Levenslange garanatie tegen waterschade. Deze wasmachines van Bosch beschikken over de aquaStop technologie. Deze technologie voorkomt door een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep én een reservoir met vlotter elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in de wasmachine zelf.
  • Een wasmachine met een unieke uitstraling door de chromen details.
  • Geen last meer van een luidruchtige wasmachine, door de toevoeging van een extra geluidsinstallatie maken de Bosch EXCLUSIV wasmachines veel minder lawaai dan de standaardmodellen.

Bekijk ons aanbod van Bosch EXCLUSIV wasmachines 

Bosch EXCLUSIV wasdroger

Kies jij voor een Bosch EXCLUSIV wasdroger dan betekent dit voor jou dat jij beschikt over een wasdroger met de volgende extra functies:

  • Je kan gebruik maken van de speciaal door Bosch ontworpen wolkorf. Deze wolkorf zorgt ervoor dat je gevoelige stoffen, zoals sportschoenen en wollen kleding die niet los in de droogtrommel kunnen, toch in de wasdroger kan drogen.
  • Je geen last hebt van een luidruchtige wasdroger. De Bosch EXCLUSIV wasdrogers hebben namelijk net zoals de wasmachines een extra geluidsinstallatie.
  • Dat je door de chromen details een wasdroger in huis hebt met een unieke uitstraling.

Bekijk ons aanbod van Bosch EXCLUSIV wasdrogers

Bosch EXCLUSIV koelvriescombinatie

Kies jij voor een Bosch EXCLUSIV koelvriescombinatie dan betekent dit voor jou dat jij beschikt over een koelvriescombinaties met de volgende extra functies:

  • Optimaal gebruik van de ruimte in de koelvriescombinatie. Door het verchroomde flessenrooster die meegeleverd wordt bij de koelvriescombinatie, kan je goed gebruik maken van alle ruimte in jouw koelkastvriescombinatie.
  • Een vriezer die makkelijk open gaat. Door Het Air Channel System word het vacuüm opgeheven en is vriezer deur met een roestvrij stalen deurgreep makkelijk te openen.
  • Een koelvriescombinatie met een unieke uitstraling door de chromen details

Bekijk ons aanbod van Bosch EXCLUSIV koelvriescombinaties