Combideals voor Beeld & Geluid bij Skala

Ontdek de ultieme entertainmentervaring met onze Combi Deals voor Beeld en Geluid, exclusief bij Skala. Onze unieke Combi Deals bundelen topkwaliteit televisies en geluidssystemen met de nieuwste gaming consoles voor een ongeëvenaarde kijk- en speelervaring. Waarom kiezen tussen uitstekend beeld of geluid als je beide kunt hebben tegen onverslaanbare prijzen?

Zodra je bestelling is geplaatst, zullen we persoonlijk contact met je opnemen om alles precies af te stemmen op jouw specifieke wensen. Geïnteresseerd in alleen een soundbar of misschien alleen een TV? Dat kan ook! Ontdek meer over onze flexibele service door hier te klikken.

52 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren








52 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een Combi Deal bij Skala

Wil je genieten van films in High Definition, scherpe sportwedstrijden volgen of gezellig je favoriete serie kijken met vrienden of vriendinnen? Met de hoogwaardige LED TV's en Ultra HD televisies van Skala is dat allemaal mogelijk!

Met onze combi deals haal je het beste uit jouw nieuwe TV. Wat dacht je van een 100Hz TV waarmee je echt optimaal kunt genieten van jouw Playstation 5? Hier zijn enkele voordelen van onze combi deals:

  • Je bespaart flink op je maandelijkse kosten door de korting op beide apparaten. Dit is veel voordeliger dan het huren van twee losse apparaten en kan al snel €15 per maand schelen!
  • Je hoeft niet meer te twijfelen over welke TV het beste past bij welke spelcomputer of soundbar. Wij stellen combi deals samen voor apparaten die goed bij elkaar passen. Zo weet je dat, welke combi deal je ook kiest, de apparaten naadloos op elkaar aansluiten.
  • Als je beide apparaten bij Skala huurt, heb je het gemak van één aanspreekpunt voor service en ondersteuning.

Ons aanbod Beeld en Geluid Combi Deals

Er zijn meerdere soorten combi deals beschikbaar bij Skala. Zo kan jij naast het TV kijken bijvoorbeeld ook genieten van de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van een soundbar, of speel je jouw favoriete games op de nieuwste spelcomputers. Hieronder beschrijven wij welke mogelijkheden er zijn voor het huren van een TV met een extra apparaat.

Tv met soundbar

Een goede film of een spannende game beleef je pas echt intens met een kwalitatieve soundbar. Je wilt immers volledig opgaan in het moment en genieten van geluidskwaliteit van topniveau. Maar het vinden van een geluidssysteem dat deze tonen ook echt kraakhelder weergeeft, kan een uitdaging zijn.

Daarom maakt Skala het je gemakkelijk door de beste audiosystemen voor jouw thuis te selecteren. Met soundbars van gerenommeerde merken ben je verzekerd van topkwaliteit! Bij Skala vind je soundbars van Samsung, Philips, LG en Sony.

En als je een TV met soundbar in een combi deal huurt bij Skala, bespaar je ook nog eens op je maandelijkse kosten!

Tv met Playstation 5

Wil je graag een PlayStation 5 bij jou in huis hebben? Dan zit je goed bij Skala.nl! Je kunt de PS5 samen met een TV huren voor een aantrekkelijk vast maandelijks bedrag. Op deze manier hoef je niet in één keer een grote som geld neer te leggen, zoals bij de aanschaf van een PlayStation 5. Ook hier bespaar je dus op je maandelijkse uitgaven wanneer je kiest voor een combi deal met een TV en PlayStation 5!

Tv met Xbox

Bij Skala kun je nu je Xbox huren, iets wat uniek is bij Skala. Je betaalt een vast maandelijks bedrag, zodat je niet meteen een grote investering hoeft te doen. Zo kun je snel genieten met het hele gezin of met vrienden van je nieuwe gehuurde console samen met een TV!

Je kunt nu kiezen uit een Xbox Series X of een Xbox Series S. Met een hoogwaardige TV erbij game je binnenkort met de beste apparatuur!

Waarom kiezen voor Skala?

Of het nu gaat om een TV in combinatie met een geluidsinstallatie of een gameconsole, bij Skala kun je snel, voordelig en gemakkelijk huren. Hierboven vind je ons volledige aanbod van combi deals voor beeld & geluid die je kunt huren. Heb je de TV, geluidsinstallatie of gameconsole gevonden die je wilt huren? Plaats dan nu je aanvraag!

Zodra alles geregeld is, leveren we jouw gehuurde TV gratis bij je thuis en sluiten we deze ook kosteloos voor je aan. Dit is het minimale niveau van service dat je van ons kunt verwachten, maar dat is nog niet alles. We staan ook garant voor de service van jouw gehuurde TV. Als je dus een TV bij ons huurt en deze heeft reparatie nodig, komen we kosteloos langs om deze te repareren. Als de TV niet meer te repareren is, vervangen we deze ook kosteloos voor je. Dit geldt uiteraard ook voor je gehuurde soundbar of gameconsole.Heb je toch nog meer informatie nodig voordat je je aanvraag plaatst? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze klantenservice!

Hoe bestel je jouw Combi Deal?

Online je combi deal aanvragen is zo geregeld. Zie hieronder hoe ons bestelproces werkt: 

  • Kies in het overzicht de combi deal die bij jouw wensen past
  • Klik op ‘Aanvragen’ om je gegevens in te vullen
  • Is het gelukt? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw aanvraag met je door te nemen.
  • Is alles akkord? Dan kan je gelijk een afspraak maken. De TV wordt daarna gratis thuis bij je afgeleverd én geïnstalleerd. Wat wil je nog meer?! 

Neem contact op voor Persoonlijk Advies

Ben jij benieuwd welke combi deal het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren bij Skala? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer!