Combi Deals witgoed bij Skala

Profiteer van voordelige huur oplossingen voor je huishouden met onze witgoed Combi Deals, exclusief bij Skala. Onze speciale Combi Deals bundelen essentiële huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en drogers, of koelkasten en vaatwassers, om je complete, op maat gemaakte oplossingen voor thuis te bieden tegen de beste prijzen. Waarom afzonderlijk apparaten huren als je ze ook in één keer kunt hebben? Bekijk snel ons aanbod van voordelige combi deals voor witgoed.

41 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren








41 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een combi deal bij Skala

Wil je de beste apparaten in huis halen en ook nog eens geld besparen? Bij Skala kan het! Ons combi deal assortiment bestaat uit A-merk apparaten voor jouw keuken of wasgoed. Hieronder zetten we enkele voordelen van combi deals huren op een rijtje:

  • Door de flinke korting op beide apparaten bespaar je op je maandlasten, dit is veel voordeliger dan twee losse apparaten huren.
  • Je hoeft bij deze combi deals niet meer te twijfelen over welke apparaten het beste bij elkaar passen! Wij stellen combi deals samen voor apparaten die goed bij elkaar horen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor twee apparaten van o.a. hetzelfde merk, dezelfde kleur, of hetzelfde vulgewicht! Zo weet je dat, welke combi deal je ook kiest, je altijd goede apparaten in huis haalt.
  • Als je beide apparaten bij Skala huurt, heb je het gemak van één aanspreekpunt voor service en ondersteuning. 

Ons aanbod witgoed combi deals

Er zijn talloze combinaties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fornuis met vaatwasser, een koelvriescombinatie met wasmachine, een wasmachine met wasdroger, of een koelkast en vriezer. Voor elk type huishouden en behoefte is er een geschikte combi deal!

Onze combi deals zijn samengesteld op basis van verschillende factoren, zoals merk, model, kleur en vulgewicht (bij wasmachines en wasdrogers). Staat de gewenste combinatie er niet tussen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op, we kunnen we met jou naar een passende oplossing kijken!

Waarom kiezen voor Skala?

Of het nu gaat om een wasmachine in combinatie met een droger, of een koelkast en fornuis: huren via Skala doe je snel, voordelig en gemakkelijk. Hierboven vind je ons volledige aanbod van combi deals voor witgoed die je kunt huren. Heb je de apparaten gevonden die je wilt huren? Plaats dan nu je aanvraag!

Zodra alles geregeld is, leveren we jouw gehuurde apparaten gratis bij je thuis en sluiten we deze ook kosteloos voor je aan. Dit is het minimale niveau van service dat je van ons kunt verwachten, maar dat is nog niet alles. We staan ook garant voor de service van jouw gehuurde apparaten. Als je dus een wasmachine en wasdroger bij ons huurt en deze hebben reparatie nodig, komen we kosteloos langs om deze te repareren. Als het gehuurde apparaat niet meer te repareren is, vervangen we deze ook kosteloos voor je. Dit geldt natuurlijk voor alle apparaten in ons assortiment.

Heb je toch nog meer informatie nodig voordat je je aanvraag plaatst? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze klantenservice!

Hoe bestel je jouw combi deal?

Online je combi deal aanvragen is zo geregeld. Zie hieronder hoe ons bestelproces werkt: 

  • Kies in het overzicht de combi deal die bij jouw wensen past
  • Klik op ‘Aanvragen’ om je gegevens in te vullen
  • Is het gelukt? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw aanvraag met je door te nemen.
  • Is alles akkord? Dan kan je gelijk een afspraak maken. De apparaten worden daarna gratis thuis bij je afgeleverd én geïnstalleerd. Wat wil je nog meer?! 

Neem contact op voor Persoonlijk Advies

Ben jij benieuwd welke combi deal het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren bij Skala? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer!