Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast + Vrieskast

72,90 54,95 p/m

72,90 54,95 p/m

Status Op bestelling

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

  • Gratis bezorgd en geïnstalleerd
  • 100% servicegarantie
  • Een vast bedrag per maand
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Huur deze Liebherr koelkast & vriezer vandaag nog bij Skala.nl!


Ben je op zoek naar de perfecte koellkast en vriezer combinatie voor in jouw keuken? Dan hebben wij de ideale combi-deal voor jou met de Liebherr RCI 1620 koelkast en FCI 1624 vriezer.

Onze Liebherr koelkast heeft voldoende ruimte voor al je verse producten, namelijk een inhoud van 141 liter. Met zijn slimme indeling en verstelbare glazen planken, houd je gemakkelijk het overzicht. Het handige flessenrek zorgt ervoor dat je flessen altijd stabiel en opgeruimd staan. Met zijn energiezuinige prestaties (energielklasse C) en stille werking (34 dB(A)) is de Liebherr RCI 1620 koelkast de perfecte toevoeging aan jouw keuken.

De Liebherr FCI 1624 vriezer is de ideale aanvulling op je koelkast. Met een breedte van 60 cm, hoogte van 85 cm en diepte van 60.7 cm, heeft deze vriezer voldoende ruimte voor al je diepvriesproducten. Dankzij zijn SmartFrost vriestechniek is ontdooien en reinigen snel en eenvoudig gedaan. Het temperatuurdisplay met tiptoetsbediening zorgt voor extra gemak bij het instellen van de ideale vriestemperatuur. Bovendien zorgen de LED-verlichting en adaptieve invriesautomaat ervoor dat je producten altijd op de juiste temperatuur bewaard worden. Met zijn efficiënte en stille werking (36 dB(A)) is de Liebherr vriezer de perfecte keuze voor elk huishouden. Dankzij zijn strakke design en betrouwbare prestaties, past deze vriezer perfect in elke keuken of bijkeuken.


Kies voor kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid met onze Liebherr koelkast en vriezer combinatie. Met zijn unieke functies en gebruiksvriendelijkheid verzekert hij je van optimale koel- en vriesprestaties, waar je hem ook plaatst. Bestel ze vandaag nog door op de knop hieronder te drukken en geniet van het gemak en de kwaliteit die Liebherr te bieden heeft. Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan!




• Vriezer inhoud: 107 liter
• Koelkast inhoud: 141  liter
• Energielabel: C & C

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer LI-Rci1620 + LI-Fci1624
Tooltip information about Merk Merk Liebherr

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liebherr Koelkast + Vrieskast
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast en Liebherr Vrieskast