Onze PC reparatie partner: Computer Care Center

Bij Skala.nl krijg je altijd garantie op je elektronica, inclusief gratis reparatie. Dit is één van de voordelen van het huren van elektronica bij Skala.nl: je bent verzekerd van goede apparatuur. En als er iets kapot gaat, maak je geen onverwachte reparatie- of vervangingskosten. Je blijft gewoon hetzelfde maandbedrag betalen en wij zorgen dat het product wordt gerepareerd. 

De garantie op elektronica geldt ook als je een laptop of computer huurt. Wanneer je een PC of laptop huurt en er iets stuk gaat, wordt de reparatie verzorgd door onze partner: Computer Care Center. 

Over Computer Care Center

Computer Care Center biedt jou structureel en preventief onderhoud, reparatie en beveiliging voor laptops en desktops thuis. Computer Care Center wil niet wachten tot er problemen met computers of computergebruik ontstaan, maar deze voorkomen voordat ze optreden. 

Structureel en preventief onderhoud en beveiliging

De dienstverlening van Computer Care Center richt zich op het geven van advies en daadwerkelijk onderhoud en reparatie. Op die manier hoef je niet eerst met problemen te worden geconfronteerd voordat er effectief wordt ingegrepen. Dat geldt ook op het gebied van cyberveiligheid. Veel consumenten zijn hier namelijk onvoldoende tegen beschermd door gebrek aan kennis en door een gebrek aan beveiliging. 

Database met computer problemen (én oplossingen)

Op de website van Computer Care Center staat onder andere een grote database met informatie over PC problemen die je als computergebruiker tegen kan komen. Bij ieder probleem staat een duidelijke uitleg, zodat je een computerprobleem zelf kan oplossen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen geschikt. Gelukkig biedt Computer Care Center daar de oplossing voor. Je kunt namelijk ook een professionele monteur inschakelen die jou desgewenst direct helpt. Wanneer je een laptop of computer huurt bij Skala.nl kun je dus eenvoudig bellen om samen met de monteur je probleem op te lossen. Wil je nou ook een laptop of computer leasen bij Skala? Neem eens een kijkje bij ons assortiment!

Ben je geïnteresseerd in de service van Computer Care Center? Kijk dan op de website. Je vindt daar de oplossingen voor veel voorkomende PC problemen, informatie over de diensten van Computer Care Center en de contactgegevens van het bedrijf.