Een laptop kopen? Huren is de oplossing!

Wil je niet meer ineen keer een grote investering doen maar kleine maandelijkse bedragen betalen en genieten van onbeperkte servicegarantie, kies dan voor huren i.p.v kopen.  Als de laptop niet meer werkt tijdens de huurperiode krijg je direct een vervangend apparaat en maak je gebruik van een kosteloze reparatie. Er zijn dus alleen maar voordelen om te kiezen voor huren in plaats van een laptop kopen! Bij Skala huur je heel eenvoudig en snel je nieuwe lease laptop van onder andere, Asus of Acer.

9 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kopen vs Huren

Het kopen van een laptop kan een enorme investering zijn die niet altijd mogelijk is.  Skala biedt daarom de optie tot huur aan, hierbij betaal je maandelijks een klein bedrag per maand. Verder wordt alles voor je geregeld, zo wordt de laptop gratis geleverd en geïnstalleerd. Door de hoge mate van service die huren oplevert kun je ook gebruik maken van een vervangende laptop bij schade. Dit is ook geheel kosteloos. Bij kopen komt de laptop wel in je bezit maar naarmate je het product langer hebt komen hier gebreken aan. Huren is dus een goed alternatief!

Kopen op afbetaling en in termijnen betalen

Een laptop op afbetaling kopen lijkt een goede optie als je niet het hele bedrag in een keer kan betalen. Maar het huren van een laptop biedt veel meer voordelen dan het kopen en in termijnen betalen. Je hebt onbeperkte servicegarantie als de laptop kapot gaat. Deze service heb je niet als je kiest voor kopen op afbetaling dus het betalen in termijnen. Als je gebruikersvragen hebt kun je doordeweeks onbeperkt bellen met onze helpdesk en worden al je vragen of problemen opgelost, de hulp die je niet kan verwachten bij het op afbetaling kopen van een laptop.

Dus het huren van een apparaat biedt veel meer voordelen dan het kopen of in termijnen betalen van een product.

Tweedehands laptop huren

Bij Skala maken we het voor iedereen mogelijk om een laptop in huis te halen. Ook voor een kleiner bedrag per maand ben je al verzekerd van een uitstekende laptop! Deze refurbished laptops zijn ideaal als je niet het volle bedrag wilt betalen, maar toch wil genieten van de servicegarantie en kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime refurbished assortiment en wij bezorgen de laptop gratis bij je thuis!

Vraag het onze specialist

Ben jij benieuwd welk apparaat het beste bij jou past of wil je meer weten over het huren van een apparaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer!