Kortingscodes bij Skala.nl

Ben je een liefhebber van gadgets? Wil je thuis genieten van de nieuwste LED televisie, geluidsapparatuur of laptop, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Ga je verhuizen maar heb je het geld niet om in één keer veel nieuwe huishoudelijke apparaten aan te schaffen? Skala.nl heeft goed nieuws voor je! Bij ons huur je namelijk A-merken tegen de laagste maandprijzen.. met volledige service!

Wat betekent dat voor jou? Je hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen en ook hoef je je geen zorgen te maken over installatie en garantie van apparatuur. Deze nemen wij namelijk volledig voor onze rekening! Gaat er iets kapot? Wij repareren zonder bijkomende kosten. Zo simpel is het. Niet voor niets worden wij al jaren door onze klanten beoordeeld met een 8.5 gemiddeld.

Nog meer voordeel

Graag doen wij voor jou iets extra’s. Skala.nl verzendt daarom regelmatig nieuwsbrieven waarmee je nog meer voordeel kunt halen! Dit kan flink oplopen. De actie in de nieuwsbrief kan gekoppeld zijn aan een bepaald product of gelden voor ons gehele assortiment: van wasmachine tot fornuis of van laptop tot televisie met home cinema set. Skala.nl biedt jou altijd het beste van het beste: de nieuwste en de meest energiezuinige huishoudelijke – of elektronische apparatuur.

Twee maanden gratis huur: claim je korting!

We willen je graag als abonnee op de nieuwsbrief. Skala.nl doet je daarom nu 2 maanden GRATIS huur cadeau! Wil jij ook gebruik maken van dit voordeel? Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vul onderaan deze pagina je e-mailadres in en je ontvangt van ons de speciale kortingscode. Je wordt direct op de hoogte gehouden van de laatste spectaculaire acties en kortingen.