Samsung QLED

 

De nieuwe Q-LED series van Samsung brengen het televisie kijken naar een hoger niveau. Met meerdere Awards op zak bestormt Samsung haar markt met deze technologische ontwikkeling. Haarscherp beeld en talloze nieuwe functies. Maar wat houden deze nu precies in? Na het lezen van dit artikel kun je met een gerust hart een van deze mooie Q-LED televisies leasen bij Skala.nl

Q-LED technologie

Met de nieuwe technieken van Samsung worden er een aantal punten verbeterd die het televisie kijken een stuk aangenamer maken.  Zo is de helderheid, het kleurbereik en het contrast verhoogd bij de nieuwe series. Daarnaast zijn alle modellen uitgerust met een Ultra HD 4K of 8K beeldscherm. Ook maken alle Q-LED televisies gebruik van HDR10+ om beelden zo goed mogelijk te verwerken. Deze functie maakt heldere scenes lichter en donkere scenes donkerder. Hierdoor is het contrast in elk beeld optimaal!

 

Verbeterde functies

De nieuwe televisies van Samsung bevatten een hoop nieuwe functies die hier even kort toegelicht worden zodat jij precies weet wat je in huis haalt als je een Samsung Q-LED leaset!  

-        Al Upscaling

Deze functie zorgt ervoor dat alle beelden vanuit verschillende bronnen standaard worden omgezet naar de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Zo kijk jij alle beelden in de beste kwaliteit, zonder dat je daar zelf ook maar iets aan hoeft te doen.

-        100% kleurvolume
Samsung’s ‘quantum dot’ technologie combineert heldere beelden met natuurlijke intense kleuren. Zo kent deze televisie meer dan een miljard kleurtinten. Dit zorgt voor een geweldige ervaring.

-        Quantum Processor 4K

Deze processor staat garant voor de beste beeldkwaliteit van dit moment. Hij verwijdert ruis in het beeld en maakt de randen net een stukje scherper. De kleinste details komen hierdoor naar boven.

-        Adaptive Intelligence

Het beeldscherm van de televisie past zich constant aan op basis van het omgevingslicht. Je geniet van optimaal contrast en helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht het licht in de kamer. Daarnaast beheert de televisie een Adaptive Sound functie die het geluid aanpast op de omgeving om de perfecte geluidservaring te creëren.

 -        Ambient Mode

Als er geen gebruik wordt gemaakt van de televisie, bestaat er een mogelijkheid om deze te verbergen. Door de Ambient Mode past het beeldscherm zich aan op de omgeving waardoor hij niet opvalt. Ook kan er een schilderij op vertoont worden om van je televisie een waar kunstwerk te maken. Ook deze functie past zich moeiteloos aan op de kamer. In de avond zal de televisie bijvoorbeeld voldoen als sfeerlicht.

Samsung Q-LED lease

 

TV experience

Na alle voordelen te hebben genoemd is het ook wel goed om te weten dat de televisie ook nog eens zuinig is qua gebruik. Deze serie van Samsung krijgt dan ook het label A als het gaat om energieverbruik. Om het plaatje helemaal compleet te maken beheert de televisie ook een Smart mode waardoor je moeiteloos jouw favoriete serie en films kijkt. En dit alles met een simpele afstandsbediening.

Samsung Q-LED lease

Bekijk snel het assortiment lease televisies op onze website en huur nu een Q-LED Samsung televisie voor bij jou thuis!