SOS Fiets Hulplijn

Heb je schade aan je fiets of pech tijdens je fietstocht? Neem dan gelijk contact op met de SOS Hulplijn via +31 (0) 88 – 98 00 413. Deze service is dag en nacht beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

  • de locatie waar je je bevindt;
  • een telefoonnummer waar je op te bereiken bent;
  • en het framenummer van je fiets.

Je kan gebruik maken van deze service als je meer dan 3 kilometer van je huis vandaan bent.

Bij een melding van pech helpen wij je door je fiets op te laden en te vervoeren vanaf de plek waar je gestrand bent naar een locatie naar keuze binnen een straal van 25 kilometer. Als het mogelijk is repareren we ter plekke. Luk de reparatie niet? Dan zorgen wij dat zowel jij als je fiets naar een adres naar keuze worden gebracht. Dit kan je huisadres zijn, het bedrijf waar je werkt, je vakantieadres, het vertrekpunt van je fietstocht, de dichtstbijzijnde fietsenmaker of een andere locatie in de buurt. Als je een locatie uitzoek die verder weg is dat 25km, dan worden er extra kosten berekend voor de afstanden die het standaard aantal kilometers overschrijden. Het is toegestaan om jou en je fiets op verschillende adressen af te zetten, zolang de totaal afstand niet meer dan 25 kilometer is.

Let op! De pechhulp is niet te gebruiken bij een lege accu, diefstal van de fiets, verloren sleutels, persoonlijke uitval, problemen met de fiets van een reisgenoot, voorzienbare pech, gebruik van de fiets voor wedstrijden of trainingen of als de fiets in beslag genomen is door iemand.