Hoe maak je je televisie het beste schoon?

Het zijn nogal stofvangers, die televisies in onze huizen. Hoe maak je deze nou het beste schoon? Je wilt je televisie natuurlijk niet beschadigen. Wij hebben in dit artikel kort neergezet hoe je je televisie het beste kan schoonmaken.

Er bestaan erg veel verschillende tv-schoonmaakmiddelen. Sprays, gels noem maar op, bij Skala zijn we van mening dat je hier geen geld aan hoeft uit te geven. Ons advies is om een microvezeldoekje te gebruiken en wat water!

 

Stap 1:
Zorg dat de televisie uit staat.

Stap 2:  
Maak een microvezel doekje nat met wat water. Zorg dat je het doekje goed uitwringt, je wilt geen waterdruppels die over je tv gaan lopen.

 

Stap 3:
Veeg het doekje zachtjes over de televisie, liever 2 keer zachtjes over een stukje heen dan 1 keer te hard. Je wilt je televisie natuurlijk niet beschadigen. Zo verwijder je al het stof en eventuele vingerafdrukken van je televisie.

En voilà! Een stof- en vingerafdrukvrije televisie! 

Televisie huren bij Skala.nl

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als SonySamsungPhilips en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils.

Op de website kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

5 producten(en)