Hoe maak je je televisie het beste schoon?

Het zijn nogal stofvangers, die televisies in onze huizen. Hoe maak je deze nou het beste schoon? Je wilt je televisie natuurlijk niet beschadigen. Wij hebben in dit artikel kort neergezet hoe je je televisie het beste kan schoonmaken.

Er bestaan erg veel verschillende tv-schoonmaakmiddelen. Sprays, gels noem maar op, bij Skala zijn we van mening dat je hier geen geld aan hoeft uit te geven. Ons advies is om een microvezeldoekje te gebruiken en wat water!

 

Stap 1:
Zorg dat de televisie uit staat.

Stap 2:  
Maak een microvezel doekje nat met wat water. Zorg dat je het doekje goed uitwringt, je wilt geen waterdruppels die over je tv gaan lopen.

 

Stap 3:
Veeg het doekje zachtjes over de televisie, liever 2 keer zachtjes over een stukje heen dan 1 keer te hard. Je wilt je televisie natuurlijk niet beschadigen. Zo verwijder je al het stof en eventuele vingerafdrukken van je televisie.

En voilà! Een stof- en vingerafdrukvrije televisie! Bij Skala.nl huur je televisies van onder andere de topmerken Samsung, LG en Philips. Voor een lage prijs per maand kun je deze televisies huren. Verder wordt je nieuwe televisie gratis bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteurs. Als je televisie nou kapot gaat gedurende het contract, zijn alle kosten voor Skala. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Dit is het voordeel aan huren bij Skala. Geen onverwachte kosten. Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld!