Skala: niet kopen, maar gebruiken!

We kunnen niet zonder apparaten in huis. Van een computer tot een wasmachine en van een televisie tot een vaatwasser. Maar bij al deze apparaten in huis komt toch nog heel wat kijken: een dure aanschafprijs, installatie, onderhoud en het risico op hoge reparatiekosten. Bij Skala bieden we een concept, waardoor je hier nooit meer over na hoeft te denken. Zo profiteer je volledig van het gebruik van een apparaat, maar heb je niet de lasten.

 De voordelen van huren

Allernieuwste A-merk apparatuur

Normaal betaal je voor de nieuwste apparaten van A-merken een behoorlijke prijs. Wanneer je kiest voor huur heb je geen hoge aanschafkosten. Je betaalt alleen een klein bedrag per maand.

 

Vast bedrag per maand – geen verrassingen

Je komt bij de huur van apparaten nooit voor verrassingen te staan. Zo betaal je één bedrag waar alles inzit: bezorging, installatie, administratie, onderhoud en reparatie. 

Onbeperkt garantie

Gaat je apparaat stuk, of functioneert het niet meer goed? Geen nood. Bij alle apparaten profiteer je van 100% servicegarantie, gedurende de hele huurperiode. Meld je een storing voor 12:00 uur, dan is onze reparatieservice er de volgende werkdag al. 

Service op alle gebieden

Onze service staat gelijk aan gemak: we helpen je met alles! Van advies bij het maken van een keuze, tot onze gratis verhuisservice. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Je bent voor ons geen eenmalige klant, maar we willen een langdurige relatie aangaan.

Veelgestelde vragen huren

Kan ik voor 1 maand een televisie huren? Word ik BKR getoetst? Moet ik de gehuurde apparaten zelf aansluiten? We snappen dat je misschien nog wat vragen hebt over het huren van apparaten bij Skala. We hebben daarom een handig overzicht gemaakt, bekijk alle veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en ervaar direct de service van Skala!