Wasmachine huren in Groningen

Bij bij Skala.nl krijgen steeds meer de vraag: kan ik ook een wasmachine huren in Groningen? Natuurlijk kan dat! Bij Skala kan namelijk iedereen een wasmachine huren. Wij vinden namelijk dat nieuwe huishoudelijke apparaten voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Is de aanschaf van een nieuwe, goede kwaliteit wasmachine daarom een te grote aanslag op je portemonnee? Dan hebben wij de oplossing voor je: van ons krijg je namelijk voor een vast, laag bedrag per maand de allerbeste wasmachine!

Service van Skala.nl

Huren bij Skala: wat kun je dan verwachten? Voor een paar tientjes per maand geniet u zorgeloos van de beste wasmachine van één van de topmerken uit ons assortiment. Zorgeloos omdat je bij ons altijd garantie hebt. Defecten? Wij sturen een monteur bij je thuis langs. Niet meteen op te lossen? Je ontvangt tijdelijk een vervangend product. Bezorging? Wij komen gratis naar Groningen gereden. Installatie? Ook dit nemen we kosteloos voor onze rekening. Dat scheelt je nog eens een hoop kosten! Want vergeet niet: deze nieuwste wasmachines zijn allemaal zeer energiezuinig. We verhuren namelijk enkel A, A+,A++ of zelfs A+++ witgoed. Op jaarbasis loopt deze besparing flink op. Tip: schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang de eerste twee maanden huur gratis! Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed huren.

Wasmachines van topmerken

De wasmachines van Skala.nl komen van drie betrouwbare topmerken waar, te weten:

Samsung: was voortaan net zo effectief op lage als op hoge temperaturen met de Eco Bubble.

Bosch: een ruime keuze uit verschillende wasmachines met een trommelcapaciteit van 6 tot 8 kg.

Miele: de speciale softcare trommel zorgt ervoor dat je kleding voorzichtig wordt gewassen en niet beschadigd uit de wasmachine komt.

Bij Skala.nl doen we altijd ons best om de beste producten te selecteren. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal vindt wat je zoekt. Laat het ons dan weten, wij gaan er dan alsnog voor proberen te zorgen dat we je de wasmachine van jouw keuze kunnen aanbieden!

Over Skala.nl

Skala.nl verzorgt al ruim 40 jaar de verhuur voor allerlei producten. Dat doen we naar volle tevredenheid van onze klanten, want zij beoordelen ons als bedrijf namelijk met een gemiddeld cijfer van 8,5! Ook jou helpen we graag. We kunnen je van dienst zien met producten binnen de volgende categorieën:

Beeld & geluid: van televisies tot camera’s en complete home cinema sets.

Computers: laptops, pc’s, printers en tablets.

Koelen & vriezen: Koelkasten, vrieskasten en combinaties.

Wassen & drogen: (af)wasmachines en drogers.

Huishoudelijk: fornuizen, stofzuigers en zelfs zonnehemels!

Vervoer: fietsen

Voor alles geldt: tegen een klein maandbedrag per maand kun je zorgeloos huren. En ben je op zoek naar nog meer voordeel? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen tussen onze tweedehands producten. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om te gaan huren bij Skala.nl!

Meer weten?

Meer weten over huurmogelijkheden bij Skala.nl? Neem contact met ons op of stel je vraag aan één van onze medewerkers door gebruik te maken van onze chatfunctie.