Aankoopadvies Koelvriescombinatie

Bij het aanschaffen van een koelvriescombinatie komen er een aantal vragen naar boven zoals, welke grootte koelvriescombinatie past het beste bij mijn huishouden? Al deze vragen gaan we voor jou beantwoorden in dit aankoopadvies, zodat jij de koelvriescombinatie kan kiezen die perfect bij jouw wensen aansluit.

Grootte koelvriescombinatie

Als je een nieuwe koelvriescombinatie wil kopen, dan is het belangrijk dat al jouw boodschappen voor jouw gehele gezin in deze koelvriescombinatie bewaard kunnen worden. Voor een gezin dat bestaat uit 3 of 4 personen raden wij een koelvriescombinatie aan met een inhoud koelruimte van 150 tot en met 250 liter. 

Energieverbruik koelvriescombinatie

Een koelvriescombinatie is een groot energieverbruiker en dat is ook terug te zien in het stroomgebruik per energielabel. Uit een onderzoek van Milieu Centraal blijkt namelijk dat een koelvriescombinatie met energielabel E bijna 2 keer zoveel energie verbruikt als een koelvriescombinatie met energielabel B. Wil je dus met de aanschaf van jouw nieuwe koelvriescombinatie besparen op je energierekening? Dan is het verstandig om goed te letten op het energielabel van jouw nieuwe koelvriescombinatie, maar niet alleen het energielabel beïnvloedt het stroomverbruik van jouw koelvriescombinatie. Het goed onderhouden van jouw koelvriescombinatie is hierbij ook erg belangrijk. Wil jij weten hoe je jouw nieuwe koelvriescombinatie goed onderhoudt? Lees dan onze blog “Energie slurpende huishoudelijke apparaten”.

Anti-ijsvorming

Anti-ijsvorming bepaalt hoe vaak je het vriesvak van jouw koelvriescombinatie moet ontdooien. Hierbij kan je kiezen uit de volgende 3 mogelijkheden.

1. No Frost

Als je kiest voor een koelvriescombinatie met No Frost, dan betekent dat voor jou dat je nooit het vriesvak van jouw koelvriescombinatie hoeft te ontdooien. De No Frost techniek verwijderd namelijk het vocht uit het vriesvak, waardoor er geen ijsvorming kan ontstaan.

2. Low Frost

Als je kiest voor een koelvriescombinatie met Low Frost, dan betekent dat voor jou dat je het vriesvak van jouw koelvriescombinatie 1 à 2 keer per jaar zal moeten laten ontdooien. De Low Frost techniek zorgt namelijk wel voor minder ijsvorming in het vriesvak, maar voorkomt dit niet helemaal.

3. Geen anti-ijsvorming technologie

Als derde optie kan je er ook voor kiezen om een koelvriescombinatie aan te schaffen die geen anti-ijsvorming technologie heeft. Hierdoor zal er dus ijsvorming in het vriesvak ontstaan en moet je daarom het vriesvak van jouw koelvriescombinatie 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Huren VS kopen

Koelvriescombinaties zijn duur in aanschaf. Zeker als je er een wilt met een energiezuinig energielabel. Skala.nl heeft voor dit probleem de oplossing bedacht! Je kan namelijk bij ons een koelvriescombinatie huren. Maar wat zijn nu de voordelen van een koelvriescombinatie huren bij Skala.nl?

  1. Je hoeft niet ineens een groot bedrag uit te geven. Je bent altijd verzekerd van een bedrag per maand waar je een duidelijk afgesproken service voor krijgt.
  2. Je hebt altijd een nieuw A-Merk apparaat in huis die je ook nog eens om mag ruilen voor een nieuw model. Huur je een koelvriescombinatie 5 jaar? Dan mag je die na 3 jaar al omruilen!
  3. De service die wordt afgesproken is een stúk beter dan welke leverancier of winkel je kan bieden. Wij zorgen bijvoorbeeld altijd voor een leen apparaat. Mocht je apparaat onverhoopt toch stuk gaan en meld je een storing voor 12 uur ‘s middags, dan staan wij de dag erna op de stoep!
  4. Omdat het huren een alles in 1 oplossing is, zijn reparaties en onderhoud altijd gratis. Ook worden er geen voorrijkosten berekend. Hierdoor kom je financieel nooit in de problemen en heb je altijd een goed en werkend apparaat in huis staan.
  5. Mocht je na de huurperiode denken, ik ben tevreden met mijn koelvriescombinatie die ik gehuurd heb? Dan bieden we je de optie om deze mooie koelvriescombinatie in eigen bezit te houden.

Meest bestelde koelvriescombinaties

Speciaal geselecteerd

4 producten(en)