Bel ons! 088 - 712 9000

Bel direct 088 - 712 9000

Aankoopadvies koelvriescombinatie

Aankoop advies koelvriescombinatie

Een koelvriescombinatie is een belangrijk onderdeel van je huishouden. Je gebruikt een koelkast regelmatig, daarom is het belangrijk dat hij stevig en energiezuinig is.

Energiezuinigheid
De energierekening wordt door veel gezinnen vergeten en aan het eind van het jaar schrik je telkens weer van het hoge bedrag dat je kwijt bent aan de energiemaatschappij. Vooral door koelen en vriezen rijzen de kosten vaak de pan uit. 21% van alle energie die in een huis wordt verbruikt gaat op aan koelen en vriezen. Heb je een groot gezin dat vaak een koelkast gebruikt dan valt dit percentage zelfs nog hoger uit! Daarom is het erg belangrijk dat je altijd een goede koelvriescombinatie van een A-merk in huis hebt staan. Wij raden je daarom altijd aan om de Bosch koelvriescombinatie te nemen, deze heeft een goede prijs en een goed energielabel.

Wanneer een koelvriescombinatie normaal wordt gebruikt (lees: 2 of 3 gebruikers) dan gelden onderstaande energiekosten. Wanneer de koelvriescombinatie zeer intensief wordt gebruikt, zien wij uit praktijkervaring dat het verbruik per jaar soms wel kan verdubbelen!

Besparing energiekosten

 Hoeveel liter vries en koelinhoud hebben we nodig?

Wanneer je geen grote voorraad producten in huis hebt, dan heb je voor 1 persoon ongeveer 15 tot 20 liter vriesinhoud nodig en 50 liter koelinhoud. Voor een gemiddeld gezin met 2 kinderen heb je dan genoeg aan een koelvriescombinatie van ongeveer 200 liter koelinhoud en 80 liter vriesinhoud.

Heeft Bosch de enige goede koelvriescombi?
Zoals alle apparaten op deze website, is er een selectie gemaakt van betaalbare en kwalitatief goede apparaten. Je wilt niet een apparaat in huis dat na een half jaar gebruik alweer half uit elkaar valt, maar je wilt ook niet teveel betalen. Bosch is qua prijs kwaliteit verhouding veruit de beste. Wil je toch specifiek een Liebherr of een Miele, dan hebben wij deze ook in ons assortiment. Heb je echt een hele specifieke wens, dan kunnen wij altijd met je meedenken. Wij hebben toegang tot alle apparatuur van alle grote A-merken. 

Waarom kopen als je ook kan huren?

  1. Een gloednieuwe koelvriescombinatie is erg duur, maar je wilt hem toch graag in huis omdat het jaarlijks wel enorm veel scheelt met een oud tweedehands apparaat. Door hem te huren zorg je er voor dat je altijd een nieuw apparaat in huis hebt staan met het beste energielabel!
  2. Je hebt altijd een nieuw A-Merk apparaat in huis die je ook nog eens om mag ruilen aan het eind van de huurperiode voor weer het nieuwste, meest energiezuinige model.
  3. Reparaties en onderhoud zijn altijd gratis, ook worden er geen voorrij kosten berekend. Je weet dus waar je aan toe bent, namelijk 1 vast bedrag per maand.
  4. Mocht de koelkast ter plekke niet gerepareerd kunnen worden, dan wordt er een vervangend apparaat geplaatst.

 

© Copyright Skala.nl 2018. Alle rechten voorbehouden
×

Bedankt voor je inschrijving bij Skala.nl. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €120,- korting!