Waarom draait de trommel van mijn wasdroger niet?

Een veelvoorkomend probleem bij drogers is dat de trommel niet meer wil meedraaien, erg vervelend natuurlijk, zeker als je net een was hebt gedraaid die je graag met de droger wilt drogen. In dit artikel vertelt Skala je wat je kan doen als de trommel van de droger niet meer draait.

De aandrijfriem controleren

Wat meestal het probleem is, en wat ook makkelijk te controleren is, is of het probleem bij de riem van de droger ligt. De droger wordt aangedreven door een riem die ervoor zorgt dat de trommel rondjes draait. Om te checken of de riem losgeraakt is probeer je met je handen de trommel rond te draaien. Voel je hierbij geen weerstand? Dan is de riem los of kapot. Is dit het geval, dan zul je een monteur moeten laten komen. Huur je je droger bij Skala? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur voor de deur staat.

De motor controleren

Als je droger niet draait maar wel een zoemend geluid maakt, is het hoogstwaarschijnlijk de motor die niet goed werkt. Soms loopt deze vast en dan kan de trommel stoppen met draaien. Ook voor het maken van de motor zal je een monteur moeten laten komen. Huur je je droger bij Skala? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur voor de deur staat.

De deurschakelaar controleren

Het kan ook zo zijn dat de deurschakelaar van de droger kapot is, de machine zal dan voor de veiligheid niet functioneren. Als dit het geval is moet de schakelaar vervangen worden, je kunt dit zelf doen maar wij raden aan om hiervoor een monteur te laten komen. Zij hebben er veel verstand van en zullen de schakelaar zo kunnen vervangen. Als je je droger huurt bij Skala, bel dan even naar de klantenservice. Dan plannen we een afspraak zodat een monteur gratis bij je langs komt.

Droger huren bij Skala.nl

Bij Skala.nl bieden we drogers aan van de topmerken Bosch en  LG. Deze wasdrogers huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt jouw nieuwe droger gratis bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur en mocht je wasdroger gedurende de looptijd van je contract kapotgaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw droger na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Zo kan jij altijd zonder zorgen blijven genieten van een droger met de nieuwste functies.

Heb je nog vragen over welke wasdroger het beste bij jou past? Bekijk dan gerust ons aankoopadvies van wasdrogers of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

 

5 producten(en)