Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast + Vrieskast

79,90 62,95 p/m

79,90 62,95 p/m

Status Op bestelling

Hulp nodig? Bel: 088 - 712 9000

  • Gratis bezorgd en geïnstalleerd
  • 100% servicegarantie
  • Een vast bedrag per maand
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Huur deze Liebherr koelkast & vriezer vandaag nog bij Skala.nl!


Maak kennis met de ultieme combinatie voor je keuken: de Liebherr KE 2834 koelkast en FNE 4605 vriezer combi-deal! Deze set biedt je niet alleen voldoende ruimte voor al je verse en diepvriesproducten, maar ook heel veel handige functies en energiezuinige prestaties.

De Liebherr KE 2834  koelkast heeft een totaal volume van 250 liter, waardoor u genoeg ruimte heeft voor al uw verse boodschappen en ingrediënten. Dankzij het NoFrost systeem hoeft je nooit meer handmatig te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. Bovendien zorgt de volledig vlakke deur voor een strakke uitstraling in uw keuken. De KE 2534 heeft een energielabel van E en geluidniveau van 38 dB(A).

Met de Liebherr FNE 4605 vriezer heeft een ruim vriesgedeelte van 200 liter, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor al je diepvriesproducten. Het FrostProtect systeem maakt deze vriezer geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte vanaf -15°C, waardoor je flexibel bent in het plaatsen van het apparaat. Met een energieverbruik van slechts 221 kWh per jaar bespaart je ook nog eens geld op uw energierekening. Dankzij de handige functies zoals het temperatuuralarm, het alarm voor apparaatstoring en het alarm voor stroomuitval, bent je altijd op de hoogte van de status van je vriezer. Bovendien.


Kortom, met de Liebherr koelkast en vriezer combi-deal bent je verzekerd van kwaliteit, gemak en genoeg ruimte voor al je verse en diepvriesproducten. Deze set is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en energiezuinige oplossing voor het bewaren van voedsel in de keuken. Bestel ze vandaag nog door op de knop hieronder te drukken en geniet van het gemak en de kwaliteit die Liebherr te bieden heeft. Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan!



• Vriezer inhoud: 200 liter
• Koelkast inhoud: 250  liter
• Energielabel: E & E

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer LI-Ke2834 + LI-Fne4605
Tooltip information about Merk Merk Liebherr

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liebherr Koelkast + Vrieskast
Uw waardering

Waarom huren bij skala?
Ervaar het gemak

  • Geen gedoe
    Wij bezorgen en installeren gratis bij je thuis. Op elke plek in jouw huis, zonder extra kosten. Jij hoeft niets te doen.
  • Geen verrassingen
    Wij rekenen geen eenmalige, bijkomende of opstartkosten. Jij betaalt maandelijks één vast laag bedrag.
  • Geen zorgen
    Wij zorgen voor het onderhoud, reparaties en een vervangend apparaat bij storingen. Jij geniet onbezorgd van je apparaat.

Meer informatie

Deze doen?
Liebherr Koelkast + Vrieskast

Liebherr Koelkast en Vrieskast