Mijn droger gaat niet meer aan, hoe los ik dit op?

Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je droger niet meer aan wilt. Geen paniek! Skala heeft voor jou 4 mogelijke oorzaken dat je droger niet meer aan gaat op een rijtje gezet. En natuurlijk ook wat je moet doen als de droger niet meer aan gaat.

1.       Thermische zekering droger kapot

De thermische zekering is een veiligheidsapparaat wat in de meeste drogers zit. Deze is er om ervoor te zorgen dat de droger niet oververhit raakt. Je kunt testen of dit het probleem is waardoor je droger niet meer start. Dit doe je door de zekering te verwijderen uit de droger en met een multimeter te testen of deze kapot is. Zo weet je zeker of dit het probleem is. Is de thermische zekering kapot? Deze kun je door een monteur laten vervangen. Huur je je droger bij Skala? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur voor de deur staat. Huur je de droger niet van Skala? Neem dan contact op met een monteur.

2.      Startschakelaar droger kapot

Het kan ook zo zijn dat de schakelaar waarmee je de droger start, kapot is. Je kunt zien of dit het probleem is door op de knop te drukken/eraan te draaien, hoor je nu geen geluid? Dan is de kans groot dat de knop stuk gegaan is. Is de startschakelaar kapot? Deze kun je door een monteur laten vervangen. Huur je je droger bij Skala? Neem dan contact op met onze klantenservice.

3.      Deurschakelaar droger kapot

Wat er nog meer aan de hand zou kunnen zijn, is een defecte deurschakelaar van de droger. Dit kan ook een mogelijkheid zijn wanneer de droger volledig lijkt te sluiten. Bij de meeste drogers zit deze schakelaar achter het voorpaneel met de schakelaar uitstekend in de deuropening. Denk dat je je deurschakelaar stuk is? Deze kun je door een monteur laten vervangen. Komt je droger bij Skala vandaan, dan kan de klantenservice je verder helpen.

4.       Motor droger kapot

De aandrijfmotor van je droger kan ook stuk gaan. De motor zorgt ervoor dat de trommel en de ventilator gaan draaien. Een oorzaak van een kapotte motor van de droger kan een geblokkeerd ventilatorwiel zijn. Je kunt deze controleren op verstoppingen, denk hierbij aan stof of ander vuil. Als je alles verwijderd hebt, probeer dan nog eens de droger te starten. Werkt hij nog steeds niet? Dan is het misschien tijd om een monteur in te schakelen. Huur je je droger bij Skala? Dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur voor de deur staat.

Wasdroger leasen bij Skala.nl

Bij Skala.nl kan je een wasdroger huren van onder andere de topmerken Bosch en Samsung. Deze drogers huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt jouw nieuwe wasdroger gratis bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur. Mocht de droger gedurende de looptijd van je contract kapotgaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw wasdroger na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen voor een nieuw model. Dit is het fijne van huren bij Skala.nl. Geen onverwachte kosten. Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld!

Heb je nog vragen over welke wasdroger het beste bij jou past? Bekijk dan gerust ons aankoopadvies van drogers of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.