Waarom wordt je droger niet warm? Skala helpt verder!

Stel je voor dat je thuis komt, doorweekt van de regen, verlangend naar die warme, droge kleding die je wasdroger zou moeten bieden. Het gevoel van teleurstelling is onmiskenbaar wanneer je merkt dat je droger niet de prestaties levert waar je op rekent. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen met vijf waardevolle tips die ervoor zorgen dat jouw wasdroger snel weer op de juiste temperatuur komt.

Tip 1 Check de foutcodes

Kijk of je droger een foutcode weergeeft. Raadpleeg de handleiding of zoek online op hoe je deze foutcode kunt oplossen.

Tip 2 Controleer de omgevingstemperatuur

Zorg ervoor dat het apparaat in een ruimte staat met de juiste omgevingstemperatuur, idealiter tussen de 5 en 35 graden Celsius.

Tip 3 Reinig de filters

Controleer of de filters schoon zijn volgens de instructies in onze blog: "Mijn droger droogt niet goed. Hoe komt dat?"

Tip 4 Reset de thermostaat

Indien mogelijk, reset de thermostaat door het rode knopje achter de achterklep in te drukken.

Tip 5 Controleer de luchtafvoerslang

Als er een luchtafvoerslang is, zorg ervoor dat deze schoon is voor een optimale luchtstroom.

Droger daarna nog steeds niet warm?

Als deze tips niet helpen, schakel dan een monteur in. Bij Skala.nl staat een monteur zelfs binnen één werkdag voor je deur als je de storing vóór 12 uur 's middags meldt. Onze vriendelijke klantenservice begeleidt je door het proces en onze monteurs bezorgen en installeren gratis. Bel 088-712 9000 om de klantenservice te bereiken (ma t/m do van 08.30 tot 20.00, vr van 8.30 tot 17.00 & za/zo van 12.00 tot 17.00). 

Wasdroger leasen bij Skala.nl

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschAEGSamsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Op de website kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

 

5 producten(en)