10 bespaartips

10 bespaartips

Het lijkt wel of alles steeds duurder wordt, dit is precies de reden dat wij deze blog hebben geschreven met daarin 10 bespaartips. 10 verschillende kleine veranderingen in je dagelijkse uitgavepatroon die je aan het einde van de maand veel geld kunnen besparen!

1.      Boodschappen op de markt

Doe je verse boodschappen eens op de markt in plaats van in de supermarkt. Producten als groente, fruit, kaas en vlees zijn op de markt vaak een stuk goedkoper dan in de supermarkt. Je verse boodschappen op de markt doen, bespaart je niet alleen geld, je steunt ook nog eens jouw lokale ondernemers!

2.      Zet abonnementen die je niet gebruikt stop

Zet eens alle abonnementen die je hebt lopen onder elkaar op een rijtje; lees je die krant echt nog elke week en heb je echt 3 tv-streaming diensten nodig? Door een aantal abonnementen stop te zetten bespaar je al snel heel makkelijk maandelijks geld!

3.      Vaste lasten en inkomsten Excel bestand

Op internet zijn erg veel gratis Excel templates te vinden waar je je maandelijkse inkomsten en vaste lasten kan invullen. Zo’n bestand creëert voor jou een overzicht waardoor je in 1 oogopslag kan zien waar je nog wat extra overhoudt of waar je even goed op moet letten.

4.      Fleecedeken

Haal voor de winter een fleecedeken. Je huis verwarmen in de koude winter kan meer kosten dan je denkt. Trek voordat je de verwarming nog extra opstookt eerst een lekkere trui aan of pak er een dekentje bij, zo hoef je het niet koud te hebben, maar bespaar je wel op je kosten.

5.      Producten leasen

Met het leasen van producten heb je het voordeel dat je maandelijks een klein bedrag kan betalen, in plaats van een heel groot bedrag in één keer. Bij Skala.nl kun je voor een klein maandelijks bedrag onder andere televisies, computers, koelkasten, wasmachines en drogers leasen. Een extra voordeel hierbij is dat wanneer je bij Skala.nl huurt, je ook nooit onverwachts onderhoudskosten hebt. Als er een probleem is met je apparaat zorgt het Skala.nl team ervoor dat dit kosteloos voor jou wordt opgelost!

6.      Koop kleding dichterbij het desbetreffende seizoen

De nieuwe wintercollectie hangt alweer bijna in de winkels, echter betaal je nu voor deze kleding echt de hoofdprijs. Probeer je winterkleding wat dichter op de winter te kopen, zo pak je vaak nog wat korting mee. Als je extra wilt besparen kun je ook je winterkleding na de winter kopen in de sale en dan bewaren tot de volgende winter. Dit kun je natuurlijk ook toepassen op zomerkleding!

7.      Pin een weekbudget

Tegenwoordig betaalt iedereen contactloos met de pinpas of met je telefoon, dit gebeurt zo snel dat je niet twee keer nadenkt voordat je een uitgave doet. Als je fysiek geld in je portemonnee hebt zitten en je ziet met hoeveel je het moet doen de rest van de week ben je je bewuster over de uitgaven die je doet.

8.      Invriezen

Heb je een halve ui nodig voor een receptje? Snij de andere helft ook alvast en vries het in voor de volgende keer! Heb je een stukje kaas over? Rasp het en vries het in, zo heb je altijd geraspte kaas voor over je pasta! Skala.nl heeft een ruim aanbod aan vriezers en koelvriescombinaties die geleaset kunnen worden, neem hier zeker eens een kijkje.

9.      Reken uit hoe lang je ergens voor moet werken

50 euro klinkt voor de meeste mensen heel anders dan 2 uur werken, probeer voor je volgende grotere uitgave eens na te denken over hoe lang je hier eigenlijk voor moet werken. Je raakt hierdoor bewuster over hoeveel geld 50 euro voor JOU is. 

10. Maak de filters van de apparaten schoon

Veel huishoudelijke apparaten hebben een filter waar stof en vuil zich ophoopt, hierdoor kan je apparaat minder goed gaan werken. Door de filters van je stofzuiger, wasmachine, droger en vaatwasser eens in de zoveel tijd schoon te maken, werken je apparaten efficiënter en verbruiken ze minder stroom.

 

Huren bij Skala.nl

Bij Skala.nl kun je huishoudelijke apparaten huren, deze apparaten huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt jouw nieuwe apparaat gratis bij jou thuisbezorgd en wanneer nodig geïnstalleerd door onze monteur. Mocht het apparaat gedurende de looptijd van je contract kapotgaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Dit is het fijne van huren bij Skala.nl. Geen onverwachte kosten. Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld!

 

4 producten(en)