Bijna zomertijd

Bijna zomertijd

Dit weekend is het alweer zover de zomertijd gaat weer in, dit betekent dat heel Nederland zich weer afvraagt gaat de klok vooruit of achteruit? Ook op deze vraag heeft Skala.nl voor jou een antwoord. Om te weten of de klok vooruit of achteruit moet is er een handig geheugensteuntje bedacht. We gaan nu het voorjaar in, dus de klok moet aanstaande zondag één uurtje vooruit gezet worden.

Hopelijk kunnen we ook deze zomer weer genieten van mooie zomerse dagen in ons land. Tijdens deze zomerse dagen is een goedwerkende koelkast extra belangrijk. Je wilt namelijk niet dat jouw producten bederven door de warmte en er is natuurlijk niks lekkerder dan een gekoeld drankje. Nadat je bijvoorbeeld een rondje hebt gefietst. Koelkasten vinden deze warme tempraturen niet fijn. Door de warmere temperaturen moet een koelkast harder werken om te zorgen dat het in de koelkast koel blijft, hierdoor ontstaat er een grotere kans dat jouw koelkast kapot gaat. Voor oudere koelkasten is het risico op een defect in de zomer maanden nog groter. De motor van de koelkast moet dan harder werken om alles te koelen en bij oudere motoren heb je dan een groter risico, dat die het begeeft. Gelukkig kan Skala.nl jou hierbij helpen. Wij bieden namelijk koelkasten aan van de topmerken Bosch en Liebherr. Deze koelkasten met een ruime inhoud kan jij voor een lage prijs per maand huren op Skala.nl, bovendien komen onze monteurs de koelkast gratis bij jou installeren op de door jou gewenste plek.

Met de lekkere warme zomerse temperaturen is er natuurlijk 1 product onmisbaar en dat is een lekker ijsje, maar niet iedereen heeft ruimte voor een losse koelkast en diepvries. Gelukkig heeft Skala.nl ook hier een oplossing voor. Wij bieden namelijk ook koelvriescombinaties aan van de merken LG, Samsung, Bosch & Whirlpool. Deze koelvriescombinaties hebben allemaal een grote inhoud en zijn voor een lage prijs per maand op Skala.nl te huren.

Dus wil jij goed voorbereid zijn voor aanstaande zomer met de nieuwste koelkast of koelvriescombinatie. Bekijk dan snel ons aanbod van koelkasten en koelvriescombinaties!