Dag achter de schermen van Skala.nl

Dag achter de schermen van Skala.nl

Leasen heeft veel voordelen. De markt trekt aan en steeds meer mensen maken gebruik van deze service. Wij van Skala gingen een dag mee op pad met een van onze monteurs om een kijkje bij onze klanten te nemen. Op deze manier kom je er het best achter waarom mensen nu kiezen voor de lease van een product in plaats van het kopen van een product kopen.

De start van de werkdag

In de ochtend verzamelen alle monteurs zich bij het depot om de bus vol te laden met een nieuwe lading producten. Eerst wordt er een kop koffie gedronken om de dag goed door te nemen. De planningen zijn al gemaakt en de werkdag kan beginnen. Er zitten vandaag televisies bij, gasfornuizen, wasmachines en een aantal laptops. We gaan vandaag mee met Henry, hij werkt al meer dan 10 jaar bij Skala. Bij het eerste adres van vandaag gaan we een gasfornuis omruilen. Deze mevrouw heeft de oude al drie jaar en mag nu een nieuwe in ontvangst nemen.

“Geen stress over onvoorziene kosten”.

Aangekomen in Den Haag wordt er aangebeld bij de eerste klant. De mevrouw doet open en biedt ons direct een kopje koffie aan. Na wat met elkaar gesproken te hebben, brengt ze ons naar het gasfornuis wat omgeruild moet worden. Ze heeft er ontzettend veel plezier van gehad, maar het was tijd voor een nieuwe. “Ik kreeg een mail dat ik deze mocht omruilen, daar heb ik toen gelijk gebruik van gemaakt!” geeft mevrouw aan. Henry ontkoppelt het oude apparaat en vervangt deze door de nieuwe uit de bus. Binnen 15 minuten staat het gasfornuis aangesloten op de juiste plek en krijgt de mevrouw instructies over het nieuwe apparaat. De voordelen van leasen voor deze klant? Ze gaf aan dat ze altijd wist waar ze aan toe was en ze had geen onvoorziene kosten als haar gasfornuis bijvoorbeeld kapot ging.

Volgende klus: defecte laptop

De volgende klus is bij een meneer in Spijkenisse. Hij heeft naar de klantenservice van Skala gebeld omdat zijn laptop niet goed meer opstartte. Er is toen direct een afspraak gemaakt om een monteur langs te sturen. Voor de zekerheid heeft Henry een vervangende laptop bij. Eenmaal bij de meneer aangekomen bekijkt de monteur het product en ziet al snel dat hij dit niet op locatie kan verhelpen. Er wordt een vervangende laptop geplaatst en de huidige laptop zal op de werkplaats nagekeken worden. Zijn oordeel over producten leasen? De man was erg tevreden over het feit dat er zo snel iets aan gedaan kon worden en hij verder kon werken aan zijn administratie op een vervangend toestel.

Achter de schermen Elbuco