De ongekende service van Skala

De ongekende service van Skala

Als je op deze blog terecht bent gekomen, ben je vast al bekend met Skala. Of je er nou net bekend mee bent geworden, of al jaren klant bent, deze blog zal zeker interessant zijn om te lezen! Een van de aspecten van Skala waar wij zelf het meest trots op zijn is onze service! In deze blog zullen we vertellen over alle verschillende services die we aanbieden en zullen we ook ervaringen van anderen met jullie delen!

Hoe werkt het?

Eerst zullen we nog even in het kort doornemen hoe huren bij Skala werkt, voor de mensen die nog niet bekend met ons zijn of om even je geheugen op te frissen.

Bij Skala kun je huishoudelijke apparaten huren. Je vraagt je gewenste apparaat aan via het aanvraagformulier op de website, wij nemen contact met je op en nemen dan samen alle gegevens door. Als je aanvraag is goedgekeurd krijg je een bevestiging en kunnen we je bezorgmoment gaan inplannen. Wij bezorgen het apparaat gratis en installeren het bij je thuis! Ook al het onderhoud en reparaties nemen wij voor onze rekening, zo kun jij onbezorgd genieten van je Skala apparaat.

Onze Skala monteurs

Ons team van monteurs rijdt door het hele land om ervoor te zorgen dat alle apparaten bij de juiste klanten terecht komen. Ze zetten het apparaat neer waar je hem wilt hebben, of dit nou boven is of beneden! Als het apparaat op de goede plek staat wordt het door ons team geïnstalleerd en krijg je een uitgebreide uitleg over jouw nieuwe apparaat. Mocht je apparaat nou niet meer werken? Dan komen onze monteurs bij je langs om deze te maken. Blijkt dit niet mogelijk te zijn? Dan krijg je uiteraard een vervangend apparaat! Dit alles is uiteraard geheel gratis! Ga je tijdens de looptijd van je contract verhuizen? Wij helpen je graag! De apparaten die je bij Skala huurt verhuizen wij gratis voor je en deze worden op je nieuwe adres weer netjes neergezet en opnieuw geïnstalleerd.

Onze Skala klantenservice

Mocht je nou nog geen Skala apparaat hebben maar heb je wel interesse? Wij hebben een prachtig team van klantvriendelijke klantenservicemedewerkers die al jouw vragen met liefde beantwoorden! Twijfel je welk product bij je past? Kun je geen antwoord op je vraag vinden in ons hulpcentrum? Of heb je een vraag over je contract? Je kunt met alles bij ons terecht! We bespreken samen jouw wensen en behoeften en kunnen zo samen proberen tot een oplossing te komen.

Wat bieden wij nog meer?

Nog meer? Ja, nog meer! De service van Skala is wat ons anders maakt dan andere verhuurbedrijven!

Gaat je apparaat stuk of functioneert het niet goed meer? Geen nood. Op al onze apparaten zit 100% servicegarantie. Gratis. Gedurende de hele huurperiode! Voor 12 uur gemeld, volgende werkdag hersteld. Dit is één van de voordelen van het huren bij Skala.nl: je bent zeker van goede apparatuur. En als er iets kapotgaat, heb je geen onverwachte reparatie- of vervangingskosten. Je blijft gewoon hetzelfde maandbedrag betalen en wij zorgen dat het product wordt gerepareerd of zelfs vervangen.

Bij Skala.nl huur je een apparaat voor 3, 5 of 7 jaar. Afhankelijk van het product kan een gewenste huurtermijn worden geselecteerd. Zo kan je witgoed voor 5 of 7 jaar huren. Ongeacht de huurtermijn is het bij Skala.nl mogelijk om de gehuurde apparatuur na verloop van drie vijfde deel van de overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model. Huur je een laptop voor bijvoorbeeld 3 jaar dan mag je na 2,5 jaar de nieuwste laptop uitkiezen. Op deze manier blijf je “up-to-date” met de technische ontwikkelingen en heb je altijd het nieuwste van het nieuwste in huis. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat bijvoorbeeld geen nieuwe laptop meer nodig hebt maar liever een wasmachine wilt, ook dit is mogelijk bij Skala.nl.

Wat anderen zeggen

Skala hecht veel waarde aan wat onze klanten van ons vinden. Daarom zijn we super trots op ons mooie rapportcijfer. We scoren een 9.3! Hieronder een greep uit de reacties van onze klanten:

"Werd opgebeld door de monteur en heeft mij uitgelegd hoe ik de temperatuur van mijn koelvriescombinatie kan veranderen. Dat heb ik onder zijn begeleiding gedaan. En voortaan kan ik dit zelf. Helemaal goed."

"Superaardige en behulpzame monteurs die weten wat ze doen"

“Alles ZEER GOED geregeld”

“Customer service: TOP, en vriendelijke mensen.”

"Super zoals altijd"

“Super personeel”

Ook huren bij Skala?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschSamsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!