De wasdroger merken van Skala

De wasdroger merken van Skala

Skala is een bedrijf waar consumenten huishoudelijke apparaten kunnen huren. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit wasdrogers. Met een wasdroger is het wasgoed een stuk sneller klaar! Al het wasgoed gaat in de droger. Nadat de wasdroger klaar is hoeft het alleen nog maar opgevouwen te worden! Ben je op zoek naar een nieuwe droger? Of ben je gewoon geïnteresseerd in welke merken Skala allemaal aanbiedt? Dan is deze blog speciaal voor jou!

Verschillende soorten wasdrogers

Een droge was, niks is fijner dan dat! Op het moment komen er steeds meer verschillende wasdrogers op de markt. Hierdoor is het soms lastig om een goede wasdroger te vinden. De meeste mensen kiezen voor een warmtepompdroger of een condensdroger. Maar wat zijn de grootste verschillen tussen een warmtepompdroger en een condensdroger?

Met een warmtepompdroger wordt er meer bespaart op de energiekosten. De wasdrogers hergebruiken namelijk de warme lucht. De warme lucht wordt telkens opnieuw de trommel ingeblazen. Daarnaast maken de warmtepompdrogers gebruik van lagere temperaturen. Door deze temperaturen zijn de wasdrogers geschikt voor meerdere soorten textiel.

Een condensdroger is vaak goedkoper in aanschaf. Het grootste voordeel van de condensdroger is dat het apparaat op elk gewenste plek, geplaatst kan worden. Dit komt doordat de wasdrogers geen luchtafvoer naar buiten nodig hebben. Daarnaast is het wasgoed met een condensdroger snel droog!

De wasdroger merken van Skala

AEG

AEG is een Duits kwaliteitsmerk en staat bekend om het ruime assortiment aan huishoudelijke apparatuur. Het merk ontwikkelt bijvoorbeeld; wasmachines, drogers, vaatwassers, stofzuigers en koelkasten. Bij wasdrogers richt AEG zich vooral op het lage energieverbruik. Ook wil het merk de kwaliteit van de stoffen die gedroogd worden behouden. De wasdrogers van AEG zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn van hoge kwaliteit. Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat AEG, één van de beste merken is als het gaat om warmtepompdrogers!

Bosch

De Bosch wasdrogers zijn bij veel mensen bekend, het merk produceert een ruim assortiment aan apparatuur. De wasdrogers zijn vaak zuinig en blijven ook zuinig! De apparaten hebben over het algemeen een mooi design en zijn van hoge kwaliteit. Zo is er voor iedereen een Bosch wasdroger te vinden. Op het moment van schrijven heeft Skala verschillende Bosch wasdrogers in het assortiment, met verschillende vulgewichten, stijlen en prijzen!

LG

LG is een bekend merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het merk verwerkt de nieuwste technieken in de wasdrogers. Door de technieken zijn de wasdrogers nog energiezuiniger! Met de wasdrogers zullen de kleren nooit te lang drogen. Daarnaast wordt de kleding gedroogd op een veilige, en lage temperatuur. Hierdoor behouden de kleren de beste kwaliteit. Bij Skala is een ruim assortiment van LG wasdrogers te huur, met verschillende vulgewichten en prijzen!

Samsung

De wasdrogers van Samsung hebben een hoge kwaliteit en mooi design. De Samsung wasdrogers hebben vaak uitgebreide specificaties, op deze manier is er altijd een wasdroger te vinden die aan jouw wensen voldoet! Er zijn verschillende wasdrogers die kunnen worden aangesloten aan een app. Met de app kan de wasdroger gemakkelijk worden ingesteld en wordt het energieverbruik bijgehouden. Op het moment van schrijven heeft Skala verschillende Samsung wasdrogers in het assortiment, met verschillende vulgewichten, stijlen en prijzen!

Wasdroger huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als Bosch, Samsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Op de website kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!