Film over Pasen kijken op de beste TV

Film over Pasen kijken op de beste TV

Het is eindelijk weer Pasen dit weekend. Na een periode van ruim 4 maanden zonder feestdagen hebben we nu eindelijk weer wat vrije dagen in het vooruitzicht, waarvan Pasen de eerste is. Bij Pasen hoort natuurlijk een lekker en gezellig paasontbijt/paasbrunch met het hele gezin, maar hoe vul je jouw vrije avond in? Hiervoor heeft Skala.nl voor jou de ideale tip. Wat dacht je van het kijken van een leuke film?

Film Pasen

Skala.nl is speciaal voor jou opzoek gegaan naar een aantal leuke films die je kan kijken tijdens Pasen. Hieronder zie je een overzicht van 5 films met een korte omschrijving die aangeraden worden om met Pasen te kijken. Al deze films kan je kijken op Netflix.

Film

Leeftijdscategorie

Korte omschrijving over de film

The Two Popes (2019)

12+

Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen over hoe paus Benedictus vriendschap sluit met de toekomstige paus Fransicus.

Monty Python’s Life of Brian (1979)

6+

Deze film gaat over een jongen genaamd Brian die wordt geboren in een stal in Judea. Brian sluit zich vervolgens aan bij een groep die tegen de Romeinen is. Brian wordt echter elke keer verward met Jezus, waardoor die heel veel volgelingen krijgt en dit vinden de Romeinen niet erg leuk.

The Last Hangover (2018)

18+

In deze film worden alle apostelen (de 12 belangrijkste leerlingen van Jezus) met een kater wakker na een “zwaar” feest. Daarna beseffen ze zich dat Jezus spoorloos verdwenen is en gaan ze proberen de gebeurtenissen van de avond daarvoor na te spelen om er zo achter te komen wat er met Jezus gebeurd is.

Apostle (2018)

16+

In deze Film sluit Thomas zich aan bij een gemeenschap die zijn zus ontvoerd heeft. Nadat Thomas zich bij deze gemeenschap heeft aangesloten ontstaat er onrust omdat onder andere de oogst mislukt. Van deze gebeurtenissen krijgt Thomas de schuld waardoor er een strijd ontstaat.

Rise of the Guardians (2012)

 

 

6+

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van William Joyce. In deze film nemen de beschermers van Kerst, Pasen, de Tanden fee, Klaas Vaak en Jack Frost het op tegen de slechte Pitch Black.

 

Film kijken op de beste TV

Als je een Film op Netflix wilt kijken is het hebben van een Smart TV een groot voordeel, omdat je dan vanaf je telefoon naar je televisie kan streamen. Daarnaast is het hebben van een televisie met een 4k resolutie ideaal, omdat steeds meer streamingsdiensten hun diensten in deze kwaliteit aanbieden. Door de 4k resolutie zie jij jouw films in haarscherpe kwaliteit. Heb jij nog geen Smart TV of tv die 4k resolutie ondersteund? Dan heeft Skala.nl voor jou de oplossing! Bij Skala.nl bieden wij namelijk dit soort tv’s aan voor een lage prijs per maand. Als jij ervoor kiest om een tv te gaan huren bij Skala.nl betekent dit voor jou geen dure onderhoud- of reparatiekosten meer. Daarnaast zullen onze monteurs jouw nieuwe tv volledig gratis afleveren en installeren!

Nieuwsgierig geworden naar ons TV huuraanbod? Klik dan hier om het huuraanbod van Skala.nl te bekijken.