Je product omruilen bij Skala!

Je product omruilen bij Skala!

Het is zo ver, je hebt met plezier gebruik gemaakt van je Skala product, maar je hebt nu toch het idee dat je hem om wilt ruilen. Gelukkig kan dit bij Skala!

Product omruilen, hoe werkt dit?

Bij Skala is het mogelijk om je gehuurde apparaat, ongeacht de huurtermijn, na verloop van drie vijfde deel van je overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model. Dit betekent dus dat als jij 5 jaar een televisie huurt bij Skala, je na 3 jaar de optie hebt om hem in te ruilen voor een nieuwere! Zo kun je weer de nieuwste televisie kiezen en blijf je altijd bij met de laatste apparatuur. Je hoeft je bij Skala uiteraard geen zorgen te maken over een grote uitgave die je in een keer moet maken. Je hebt bij ons de nieuwst apparatuur in huis voor een laag maandelijks bedrag. Stel jij hebt die televisie nu 3 van de 5 jaar gehuurd bij Skala, maar je kijkt eigenlijk niet zo veel televisie meer als eerst, bij Skala mag je ook je apparaat omruilen voor een apparaat uit een andere categorie. Een televisie kun je dus inruilen voor een wasmachine, laptop of koelkast!

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Skala hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Als je vragen hebt over de overeenkomst, het apparaat en voor overige vragen, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice via 088 712 9000 of vul hieronder het contactformulier in. Wij proberen voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Dat is nu het grote voordeel van huren: je bent voor ons geen eenmalige klant. Wij willen juist een langdurige relatie met je aangaan. Daarom doen wij er alles aan om je te laten genieten van de luxe van het huren.

Contactformulier

Inspiratie

Wil jij nou graag je gehuurde apparaat gaan omruilen, hieronder wat inspiratie producten!

 

4 producten(en)