Top 5 leukste reviews van Skala.nl

Top 5 leukste reviews van Skala.nl

“Ben al jaren klant van Skala en nog nooit teleurgesteld. Producten prima en service en personeel top !” Dit schreef John, een van onze klanten op Kiyoh. Hierbij is John niet de enige die super blij is met ons. Wij scoren namelijk een dikke 9 op basis van maar liefst 3500 klantbeoordelingen op Kiyoh. Hieronder hebben wij 5 van de leukste reviews voor jou op een rijtje gezet.

Top

“Ze waren ruim op tijd, zeer vriendelijk professioneler kan je haast niet krijgen. Service tot en met. Echt toppers namen hun tijd om hun werk te doen en alles uit te leggen” Shalushka (11/02/2022)

Snel en probleemloos geregeld

“Snel en makkelijk online een artikel gevonden, dezelfde dag nog telefonisch verder geholpen en niet veel later zelf online een bezorgafspraak kunnen plannen. Het artikel werd op de afgesproken dag en tijd bezorgd, papierwerk geregeld, professionele hulp en uitleg voor het eerste gebruik. Supertevreden dus!” Astrid (19/1/2022)

Respectvolle mensen

“Goede uitleg gekregen, goede hulp gekregen en er is me laten zien hoe de tv en afstandsbediening werkt en keurig op tijd en heel vriendelijk en respectvol” Jaraminta (24/12/2021)

Uitstekend!

“Alleen maar goede ervaringen met Skala! Vriendelijke dienstverlening en gemaakte afspraken worden op tijd nagekomen. Kortom ga zo door Skala!” Mayra (21/12/2021)

Een zeer goede levering

“Goed op de hoogte gehouden van het levermoment, goede check van de benodigde documenten, goede uitleg bij het apparaat en een keurige installatie” Ab (9/12/2021)

Wat doet Skala.nl met deze beoordelingen?

Bij Skala.nl vinden wij dat jij als klant de beste service verdient. Skala.nl streeft er daarom naar om haar service elke dag verder te verbeteren. Hiervoor lezen wij nauwkeurig jouw review op Kiyoh en voeren wij waar nodig verbeteringen door. Dus heb jij nog geen review achter gelaten op Kiyoh? Dan dagen wij jou uit om bovenstaande reviews te overtreffen.